Visst hör det väl lite till att trängas lite då det är jul. Idag besökte jag vårt shoppingcenter för att inhandla några klappar. Det blir inte många och ingen hetsjakt som man gjorde förr, men några klappar  blire.

Nu gäller det i juletider att hålla tungan rätt i mun, för allt börjar ju redan ute på parkeringen där minst en miljon andra vill åt samma parkering. Nu fattar jag när man pratar om julelak. För är det två som ska åt samma parkering uppstår ju det nån sorts krig liksom. Här är det ljungellagen som gäller tydligen. Vett och etikett...vad är det? Först till kvarn och sen.......

Hursomhaver så tänkte jag inte köpa så många julklappar i år, men några blev det. Brukar alltid tänka ut nåt som passar den jag ska köpa till. Men ibland får man gå ifrån tänket. Det man tänker ut finns ju inte alltid och då är det bra om man är lite öppen för nåt nytt.

Kläder finns det ju gott om. Men vad ska man välja??


Tänk om......personen är en small, och man köper en large? För man kan ju se saker och ting lite olika hmm. Undra om jag värkligen har köpt rätt storlek nu? Skitisamma, det går ju att byta.

Otålig får man ju absolut inte vara, för idag har det varit kö till precis allt! Kö till toa, fik och till alla butiker. Tyckte jag såg tomtar överallt åxo.

Men var det riktiga Tomtar eller fanns dom bara i min hjärna?? Man kan ju lätt bli lite snurrig i juletider. ;-)

Men nu vill jag tacka alla i min blogg för ett gott år som har varit. Många fina bloggvänner har man fått och tack för alla JÄTTEFINA komentarer i min blogg. Vet att det är många besökare som inte komenterar åxo, så jag tackar även er för titten här. Nu ska ni alla ha en riktig........


God Jul.


KRAMAR.

-Ger energi

-är lätta att ta med sig

- får omöjliga dagar att

kännas möjliga

-verkar även

då de avslutas.

KRAM PÅ DIG!


Från mig till er alla......