God morgon alla läsare.

Känner mig lite smått snurrig efter alla helger och så, eller är det bara jag som känner så? Fick tänka efter både en och tio gånger när jag vaknade och fundera ut om det var torsdag eller fredag idag. Men så klack det till, för det är ju faktiskt årets sista fredag i dag då vi snart har ett nytt år.

Vart så glad åkso till morgonen vid frukostbordet då min fina blomma börjat på att slå ut. Titta så vacker hon är.


Nyåret är det som kommer nu, och nyårsafton ska det ätas gott igen. Nåt som jag är glad över ÄR att slippa all julmat som står en upp i halsen. Ni ska bara veta hur svårt det var att få i sig julmaten igår, så idag kan jag lova er att INTE blir det någon julmat inte.

Snart nyårsafton och alla dessa löften som ska hållas, men se det struntar jag i, för det är ju lite som att lova stort och hålla tunt Jag lovar inget jag inte kan hålla. Föresten......brukar du som läser hålla några löften? Berätta!

Kom på mig själv med att sitta och glo och leka med mobilen igår kväll. Men jag är nog inte ensammen om detta då detta har blivet en leksak för inte bara barn utan till vuxna åkso. Det pekas ju i pekboken "mobilen" presis överallt , eller är det bara jag som uppfattar det så. Titta bara här hur en TantGlad leker med sin telefon.

En lekglad TantGlad. :-D .

Sluta lek nu TantGlad och gör helg istället ;-) .

Ordspråk och tänkvärda ord är nåt jag gillar. Jag gillar dela med mig ut av glädje och kloka ord. Vi äger ju inte orden, och det som är bra och till glädje ska vi dela med oss tycker jag. Dessa kloka ord gick rakt in i mitt hjärta och ÄR värkligen nåt som jag håller med om. Så.....jag avslutar med några kloka ord idag som är mycket tänkvärda, och sen kan jag lova er att JULMAT serveras icke hemma hos mig idag. Tack och hej och ha en jättefin fredag som är den sista fredagen 2013 och som jag hoppas blir ett bättre år en förra året.


När du kommer fram till slutet av livet, vad kommer du då att vilja? Kommer du att krama alla dina skolbetyg och pokaler? Kommer du finna njutning av att läsa börskurserna? självklart inte. Det som spelar roll då är de människor du har omkring dig. Om dina relationer kommer att spela störst roll då, borde de då inte spela störst roll nu?
Önskar er alla en jättefin fredag nu alla!

KRAMEN från mig! :-* .