Halloj alla!

Sätter mig en liten stund för att skriva lite i min lilla blogg innan läggdags. Det är ju idol på tvn.  Ute är det sisådär en 7-10 grader varmt, och inte alls nån adventskänsla. Nattsvart och trist.....för visst får man väl tycka att det är trist när inget som är vitt lyser upp. När jag var liten var det ALLTID snö till första advent.  sen när det var skyltsöndag ( gillade det) så var det minst en halvmeter snö och skitkallt ute. Man var ju dessutom lite uppklädd då man gick på skyltsöndag. Man tog ju på sig de finaste ytterkläderna liksom. Sen frös man ju så in i norden för det var ju rätt vanligt att under denna tid (skyltsöndag och första advent) var det sådär 20- ute. Men mysigt var det, och kylan den hörde liksom till.

Har ju pysslat lite som de flesta har denna vecka. Har inte haft nån tid för bloggen alls nästan. Men har tittat in hos några bloggvänner...det har jag gjort, för det ÄR alltid lika kul att besöka er. Allt rullar på liksom hos mig. Men nu tänker jag visa er lite hur jag har det, och vad jag har gjort. Nu har jag Advent även hos mig. Sån mysig tid detta är. Nu kan jag ta det lugnt och bara mysa !


Men här kommer det ett problem. Min gubbe och jag tycker helt olika om färgade lampor. Min gubbe tycker de är jättefina och jag tycker......njäääää.......lite rörigt sådär. Men man får mötas lite på vägen där.


Sen har vi denna lilla lampa. En skomakarlampa med en lampslöja på. Tycker dom fortfarande är så mysiga. Virkade en hel del på 80-talet. Det vart röda slöjor...vita slöjor....rosa slöjor....gula slöjor då det var påsk. Man varierade hela tiden, och virkade gjorde men åxo hela tiden.  Man stickade och virkade. Man hade garn hemma jämt. Alltid nåt i näven framför tvn. Att man inte öppnade en virkslöjeaffär ;-)

Nä nu har ni fått sett lite på vad jag har sysslat med. Bara roliga saker och på tvn är det paus för idol. Håller gör jag på Amanda. Vilken stjärna hörrni. Men hur det blir??...om hon går vidare (hoppas) lär vi snart få se.

Kvällen ÄR inte ung. Snart läggdags och krama om den sköna kudden. Tänk vad man kan längta efter en liten kudde. Så enkelt......men såååå skönt.

Får ta och sluta här. Det kommer ju en ny dag i möra och hur den blir kan ju vi inte veta såhär före...


KRAM på er!