Tänk hur det kan bli! Jag lyckas nämligen ALLTID skära mig på fel ställen som i fingertopparna eller andra utsatta ställen. Min gubbe brukar säga att jag är smidig som en elefant . Själv fattar jag ju ingenting ;-) . Igår då blödde ska ni veta. Kännde mig faktiskt lite ovanligt snurrig och vimsig. Men då jag kom på att jag tömt kroppen på flera liter blod bara genom fingret, så fattade ju naturligtvis att jag måste fylla på kroppen med lite järn, så det vart blodpudding till middag. Min vart ju mindre glad, men bara gilla läget. Så nu ÄR jag järnberikad igen för att ta itu med dagen. Det är ju dessutom helg, gapa och svälj.

Tycker hösten är jättevacker med alla dess färger. Igår då kunde jag inte motstå att ta denna vackra bild.Tänk så vackert det kan vara ändå!

Men så kom en tanke hos mig och det är, att snart är det ju jul. Ja..ja tänker ni, men snart så. Bara lite över 2 månader dit. Men nu skiter jag i det, för ikväll är det fredag, och då ska jag ta mig ett järn, det är ju fredag ju, och så ska jag äta en massa gott, men inte blir det blodpudding i allefall, så då blir ju min gubbe glad i alla fall. Sen får man ju klä på sig med jacka på morgonen, då jag tycker det varit lite kyligt de sista dagarna. Lite svårt detdär med kläder just nu. ÄH...strunt i det.

Nu KÖR VI HELG, ELLER HUR ALLA! 

Ha en jättefin fredag nu alla!

 

Kom ihåg att fånga dagen!