Halloj kära bloggare. 

Allting går så fort numer. Måndag blir fredag nästan på en gång, och helgerna försvinner som ett ögonblick. Kan det vara som så, att man har roligare ju äldre man blir? Vad vet man ?  ;-) .

Fredag och 1 september. Allt som jag tänkte göra denna sommar har jag fortfarande inte hunnit med. Och vad har jag gjort då, då jag inte hunnit med? . Jo...allt man måste göra  och det är mycket det. Jag siktar in mig på nästa sommar. Då ska jag minsann ta i tu med det jag inte hann med denna sommar. Ojojoj.

Det är fredag idag. Det är en härlig dag. Man blir glad ända från tårna.  Det blir lite gott till middag och lite plockmat. Nåt glas vin. Ja då är min nöjd i min ålder. Det behövs inte så mycket mer. Men tur det. 😃.

Nu ska jag kika runt hos er lite. Det var längesedan jag hälsade på er mina bloggvänner. Ibland blir det så. Kommer annat före. Avslutar med lite bilder.

Trevlig helg mina vänner.

 


 


Så visar jag upp mig själv åxo. Ifall ni glömt mig haha.


 


Sådär ja. Det blev ett inlägg ändå.  

Hejsvejs på er.