Halloj alla .

Nu blir det ett inlägg fastän jag inte alls har tänkt att jag skulle skriva nåt. Men så kan det bli ibland . För nu är jag ensam ikväll. Gubben är på hockey och själv sitter jag här alldeles ensam. Rätt skönt ibland för nu har jag pysslat å haft mig. Det blir liksom lite egentid, och med den tiden gör jag ju Presis som jag vill med. Har tänkt så länge att nu ska jag byta gardiner. Man kan ju inte ha sommar då det är höst så fram med alla gardiner och så får vi se hur det blir. Vet ni.....jag älskar att byta gardiner för det är ju så himla kul med lite nytt. Så här blev Det i köket.


 

 

 


Förr bytte man gardiner då det blev höst,jul, vår och sommar. Nu byter man lite nu och då liksom. När man känner för det, och ikväll då kände jag för det. Det är skönt att det inte är lika strikt som förr då jag är uppvuxen med sånt. Dessutom så skurade mormor alla mattor till midsommar. Alla skåp skulle städas och golven skulle göra rent med såpa. Men sååå gott det luktade då allt var klart, men visst var det mycke bestyr med allt. Noga var det åxo.

Men nu sitter jag och tittar på allt fint jag gjort. Är så nöjder, för när man jobbar så orkar man ingenting då man kommer hem. Man får beta av det ena å andra då man är ledig och då får man tusen saker att göra. Men vet ni.....allt behöver inte vara så perfekt för det viktigaste är ju att man ska må bra. Bättre med lite skit i hörnen än ett rent helheten. Kloka ord det där.

Nä nu ska jag ta och fortsätta att glo på dumburken, men om den är så dum vet jag inte. Rätt skönt faktiskt att vara glida ner i soffhörnet och göra ingenting, för ingenting behöver man ju åxo göra ibland. Eller hur?


Kramelikram för nu ska jag fortsätta med min kväll..