Lite surr i min blogg hinner jag nog med innan jobbet idag. Har ju min sista sovmorgon denna vecka, för nästa vecka så kör jag igång tidigt. Men oj så skönt det känns att sitta här med en kopp kaffe framför datorn och veta att det blir helg och helg ledigt IGEN. Ja oj så snabbt tiden går.

Men hursomhelst.....känner för att blogga lite så här på morgonkvisten. Fattar ni vilken lyx det är med en blogg. Alla vi som älskar att skriva har ju en egen sida....en tidning liksom.  En tidning där vi kan skriva precis......nästan vad vi vill. Såååå himla härligt.

Men nu då min rubrik heter fredagssnack så är det just snack det handlar om i dag. Lite hit å dit med inlägget liksom. För ibland så har man liksom ett tema, och skriver just bara runt det man har som tema i sin blogg. Kanske det blir så mycket lättare att läsa inlägget då.....eller vad tycker ni?

Struntisamma....för det här ÄR ju min blogg, och då kan det ju bli lite hoppigt mellan varven.

Fattar ni så bortskämda man har blivet med allt som har med nätet att gjöra.  Hur skulle vi göra utan sociala medier. Vi lägger ju ut bilder på den middag vi äter....vi tar bilder före festen och när vi är på festen. Vi kan resa och lägga ut bilder där vi är, så att vänner och bekanta kan se hur himla skönt och bra vi har det.  Sen lägger vi ut bilder då vi kommer hem från resandet. Handlar det då om skryt??...eller kanske bara helt enkelt att vi vill dela lyckan med andra? Eller handlar det om självbekräftelsebehov?? Hmm.....

Jag tror i alla fall att utan mobil kan jag nog inte vara. Igår kväll fick jag ett kort sms från en vän. Svaret vart lika kort tillbaka, och mycket snabbare än att ringa till varandra. Fasikens så smidigt. Men så......hände något. Min mobil åkte ner på golvet. Fattar ni vilka svordomar som åkte ur min mun. Ni fattar väl att jag inte törs ta dom här.......för som jag skrev..................här kan jag NÄSTAN skriva det jag vill. Plötsligt så fick jag en liten tanke.......men vilket  i:lands problem. Min mobil funkar inte och jag har ju en till som reserv. Herregud då.... hur gjorde man förr? Nästan glömt bort det. Men å andra sidan.....det finns för och nackdelar med allt, för jisses så många fina vänner man har fått över nätet. Så såååå dumt är det inte ändå.

Näpp...som jag brukar säga. Min spindel bosse har dykt upp i duschen igen.....så nu tror nog grannarna att jag har kört igång med vårskriket här hemma. Ni kan tro att min gubbe vaknade av vrålet jag gjorde. Men struntisamma......en spindel har väl åxo rätten att finnas till.

Så nu kör vi fredag!! Det ÄR helg, och det ska va gött att leva. Mycke mat och gott med nåt glas vin blire. Kanske det kommer nån bild? ...hehe