Halloj alla kära vänner.

Tänk såååå svårt det kan vara att hitta rätt rubrik i bland. Och i dag har jag faktiskt ingen passande Rubrik så det fick bli " FREDAGSSURR" Ja så kan det bli.

Min gubbe är på en liten fest i kväll, och igentligen så skulle jag behöva göra en massa här hemma......men jag skuter upp det till i morgon. Man ska väl ha något att göra då åxo eller hur? Så nu får det bli så...punkt slut!

Vet ni....att nu har jag suttit och lekt lite här framför datorn BORDE LÅTA BLI! ;-) Men nu är det som det är. sååå mycket kul man kan hitta då man gogglar, och ibland så blir det lite som då man är ute och kör bil....man vet inte vart man ska så man kanske kör dit näsan pekar. Lite så är det just nu.

Vet ni vart jag hamnade då jag gogglade....Hos " Linus på linjen" Kommer ni ihåg denhär lilla figuren som var ett litet pausprogram på 70 och 80 talet.Han var ju lite jobbig åxo..........lite arg ibland, och lite förvånad i bland. Ja så var han.  Lite halvläskig tyckte jag åxo han var. Ja tänk vilka minnen.

Sen har vi ju träningshysterin på 80- talet. Vet ni att då jag gogglade....ja ni ser....här sitter TantGlad och gör inget vettigt alls...nåväl...hittade en bild av susannes Lanefeldt .

Kniiiiiip....kniiiiiiip....ja det var vad man gjorde då.......då på 80-talet. Man knep så in i nordens varje vecka för att hålla sig i form. Lite svårt i dag att hålla formen då man ska äta så jädrans mycket då det är matprogram på varenda kanal. Vi har fått nån slags Laga mat feber liksom. Det tar aldrig slut heller. Det blir bara nya nya och nya matprogram heeeeela tiden. Pust sååå trött man blir. In med nåt nytt kan jag tycka, men det är jag det. För hur i fridens namn ska man hinna med att laga allt som visas.

Men nu till nåt heeeeelt annat. Ja så kan det bli hos TantGlad ibland då hon är på surrhumör. Jag tänker inte sitta här så länge till....kanske jag borde göra liiiiite nytta ändå, så jag tänkte bara visa er 1 till bild, och det är över nåt jag brukar syssla med i bland, som är att måla. Det var längesedan nu jag målade för man måste ju ha lite lust liksom. Här kommer en målning från i fjol.Så nu tänkte jag att ni ska få gissa och fantisera vad ni tycker om bilden. En dikt....en historia eller vad ni nu kommer på. Spanaren brukar ha inlägg där vi får får känna in och skriva tankar till bilder som är jättekul. Nu är det er tur hos mig. Känn in min målning, och vad ni tycker den är? Länk till spanarens blogg hittar ni i min länklista. Jamen varsågod då. Tyck och känn in bilden.