Halloj alla kära bloggvänner . Hoppas ni haft en lika härlig söndag som jag har haft idag. Fick för mig att nu jädrans medans solen visar upp sin vackraste sida så gör vi en skogspromenad här hemma. Ni ska veta att det finns massor av skog i mina trakter här hemma. Bara att ge sig iväg och njuta av nåt som är det härligaste som finns nämligen "frisk Skogsluft". Nu har jag laddat upp mig med en massa härliga å Goa energier att ta med mig i den nya veckan.

Vi tar väl några bilder från dagen.  Som ni ser så har vi skogen här hemma intill indalsälven som mynnar ut där jag bor. Snacka om att man bor fint till. Dessutom är allt gratis. Det ni. Bara att ge sig iväg. Frisk luft får man på köpet.


 

 Min gubbe var snabb i bena. Han tycker nog jag fotar lite för mycket och hela tiden men sån är jag. Rätt som det är så får jag syn på nåt å då åker kameran fram.

Tänk det finns skyltar i skogen. Jättebra det! Men hur ska jag tänka här?? Alla vägar    . .....pekar ju åt samma håll. Hmm....

 


 Såna här vackra stigar får igång funderingar. Tänk så gammal en stig kan va. Tänk alla människor som förr fick gå på såna här stigar för att ta sig dit dom skulle. Hur många människor har inte trampat på just  denhär stigen. Vilken tur vi trampar vidare så de inte växer igen.

Nu då jag har en rätt livlig fantasi så tyckte jag det prasslande till i skogen. TÄNK OM DET FINNS BJÖRN HÄR!!!! Ropade jag till gubben min . Vad gör jag då????


 


Njaa.......jag tar väl å skrämmer honom lite. Man kan väl vifta lite på armarna å så å skrika BUUUU

 

Det kan ju funka.

Många fina granar fanns det i skogen.

 


Näe Hörrni....så skönt man har och helt gratis är det dessutom. Det här kallar jag för livskvalité. Kostar inte en krona.

 Sådär ja....bättre blir det inte idag i min blogg. Nu ska jag fortsätta fylla denhär extratimmen vi fått. Snart mörknar det. Men å så mysigt det blir när man kan tända lite ljus och fortsätta njuta inomhus. Det är grejer det.


Kramelikram och...

Hej på ett tag.