Halloj alla! 

Vaknade i morse med en jäkla smäll ute i hallen och vad är det jag får se....JO, en misse som vält ner klähängaren.  

Hmm...

Efter lite uppvaknande så får ja se nåt annat.....min misse Doris ( det är hon som står för buset) är även skyldig till blomkrukan som står på bordet i köket. Fullt med jord över hela bordet och inte kan man bli arg på dem då de tittar sådär oskyldigt med söta ögon . Den här tjejen har mer energi än hundra katter tillsammans ska ni veta. Full fart hela dagarna. Igår då var hon på rymmen så snacka om att vi blev lite smått hysteriska här hemma......vart kunde hon vara ?. Vi letade letade och letade tills min gubbe fick syn på henne längst upp på gardinstången. Vilken lättnad.....att hon blev hittad alltso men värre är det med gardinerna som fått ta lite stryk.  Ja ojne voijne..

Men detta är inte nog....så här såg hon ut igår då hon hade full hålligång i badkaret och välte ner en krukväxt....nog ser hon lite skyldig ut allt.....tycker ni inte? ;-) 

 


Dessutom är det en ny vecka och ledig är jag, solsken är det ute så det blir nog bra trots allt. Just nu sitter lilla Doris utmattad brevid mig då jag bloggar och näst intill mig står mitt morgonkaffe .  Hon är rätt lugn lilltjejen just nu ....så länge det nu varar ;-) 

Det blir ett litet kort inlägg för innan jag sätter fart på dagen så tänkte jag besöka några av mina bloggvänner. Har blivet så dåligt med besök de sistone men nu ska jag skärpa till mig. Ni är så goa som kommenterar fastän jag inte alltid kommenterar hos er. Tack alla söta.

 

Men hörrni......nu tar vi väl och sparkar gång den nya veckan.....eller hur?


kramelikram  :-D