Halloj alla!

Här i min blogg skriver jag om vad jag vill (nästan) hur jag vill och när jag vill. Det är bra med en blogg då man får skrivarklåda. Nu har jag bara ett problem. Jo..jag vet. "Problem är till för att lösas ". Får fortfarande skriva inlägg på min mobil. Men eftersom jag är en optimist.... så är jag övertygad att allt kommer att ordna sig ;-) 

 

 
Ni som följer min blogg vet att min dator har varit krasslig och den har inte funkat alls. Men nu är den fixad. Så jag borde väl vara glad men....

Mina bilder (Alla) är borta i cyberrymden. Alla foton och allting är borta...puts veck. Ja så kan det vara med datorer . Dessutom ser programmet helt annorlunda ut på datorn nu. Vet inte hur jag sätter in bilder i datorn....hm...kan fortfarande inte skriva en länk som funkar grrr....så de som gjort sina eller gör sina söndagspromenader får sin länk i min blogg , men som inte går att trycka på. Eftersom jag inte gått i nån datorskola....så kommer det att ta tid innan allt funkar presis som jag vill. Så...det blir (som det verkar) några till mobilinlägg framöver....ja ja...det funkar ju iallafall ;-) 

Men nu lämnar jag detta. Kommer dag kommer råd. 

Men Hörrni...vilket kanonväder vi har haft det i dag. Inte en snöflinga...inte en regndroppe utan bara SOL SOL SOL i massor. Man börjar se hur det knoppas i träden dag för dag. Så himla mysigt.

I morse var jag uppe tidigt som vanligt. Sprang ut och hämtade tidningen i postlådan samtidigt som fåglarna kvittrade i kapp med varandra. In fort som bara den och började läsa tidningen.  Kom ju på att.....kanske jag ändå skulle ta i tu med nåt fönster då vi har vackert väder. Nu ska ni veta en sak....jag brukar ofta hålla på med tio projekt samtidigt. Började med fönstret och fortsatt med mattan. Nu jäklar ska den få smisk. Ut med mattan som ett jehu...In igen och då fick jag för mig att nu måste jag nog sopa lite på bron åxo. Började att sopa bron..tog en hink med vatten å lite skurmedel och tog tag i skurborsten som fick arbeta ordentligt. Efter en stund.....Justja....jag höll ju på med gardinerna.....hm...blir ni svettiga då ni läser detta?.....bli inte det. Jag är van med mig själv. Tusen järn i elden är vardagsmat för mig. Den late får bråttom till kvällen.....inte jag  ;-) .Nu är både bron ren och fönstret putsat med nya gardiner. Så idag då tog jag mig ett break på altanen. Visst hade vi en stor sol...Men nog säkrast att ha ett paraply nära till hands. Så jag sprang å hämtade det. Ni förstår......i April får man vara beredd på allt!


 

Jodå......jag kan ta det lugnt ibland åxo ska ni veta.


Men nu till något annat som min "söndagspromenad"

Detta är promenader vi gör där den som gör promenaden länkar till mig, och jag länkar som tack den personen tillbaka. Den som gör promenader under veckan blir länkade på fredagar hos mig. Hänger ni med?

Idag är det söndag och den/de som gjort promenad är dessa.

Se även mina bloggvänner till höger, där ni kan trycka på länken på den som promenerat. Då kommer ni rätt.

 Veiken.http://http://www.veiken.se 

Gunwah http://gunwah.bloggo.nu Hörrni...Ha en fin ny vecka nu.

Kramelikram :-)