Tänkte gjöra en liten uppdatering från dagen innan läggdags. Det ÄR himla bra med en blogg då man får lite skrivarklåda. Och här sitter jag nu framför min lilla dator och skriver lite.  Vi...min gubbe och jag har nyss tittat på programmet " Spring" på tvn som sändes bl.a från Sundsvall.  MIn hemstad. Rätt roligt att se faktiskt då man känner igen sig.  Dom visade dessutom en liten filmsnutt från mitt jobb. Ni kan tro jag glodde lite extra där. Men....litet vart det. Bara en liten skymt där dom hade tagit upp sig på taket.

Men nu backar vi lite. Till i morse. Tycker ju att jag är en jättepigg morgonmänniska. Men i morse fanns det allt en massa otroligt piggare människor än jag. Hade knappt få på mig kläderna då jag möttes av denna syn. Hela gatan utanför oss vart full av hurtiga cyklister. Men när jisses klev dom upp? Måste ju varit i ottan eller?


Har ni sett?? Ni kan tro jag gnuggade ögonen lite extra denna lördagsmorgon.


Men hursomhelst. Nu fortsätter vi...

Det är ju löningshelg i helgen, och det märker man för jädrans så mycket folk det är ute i alla affärer. Man får trängas å bökas. Ont om parkeringar är det åxo.    Skrikande grinandes småbarn har fått följt med deras föräldrar fast dom nog har velat nåt annat. Gjort nåt roligare. Barnen alltså.

Själv så har jag provat provat å provat utan nåt bättre resultat. Fick för mig att nu var det nog dags att kika på nån ny kappa eller jacka. Så in å ut i alla provrum. Här går det undan. Full fart bara.  Provade denna beiga kappa men....Lite väl....beigeeeeeeee................Vart inget köp. Den som spar han har.


Tycker det är jättebra med ögonshopping. Inga förhastiga tokköp, utan man tänker till lite.

Det som är mysigt med helgerna är dessa härliga lördagskvällar. Man är ju inte lika trött som då man kommer hem på en fredag. Man får lite bättre ork och energi en lördag. Ikväll så har vi fått myst här hemma ed god mat och lite sådär slött tv tittande. Riktigt nice att byta kanaler med en liten dosa. Tänk som det var förr. Man fick resa sig upp från sköna soffan ( kanske inte orken fanns) för att byta kanal. Det fanns tv 1, Tv 2, och.........inget mer. Ett lätt val alltså. Tvn slutade ju dessutom redan vid 22.00 på kvällarna. Sen var det gonatt. Snart äre gonatt för min del åxo. Men visst hinner jag med några bilder till väl? Nu kör vi.


Lördagskväll och lite pyssel i köket med ett gott glas vin. Det vart vitt. Gillar vitt.


Nu var det här en bild strax före mitt fix med middagen. Kocken strejkade tyvärr. Fick fixa allting själv. Resultatet kommer här. Bakad potatis med skagenröra.


Nästa gång är det min gubbes tur att fixa middagen. Bara så ni vet. Rättvist ska det va och jag gillar ju faktiskt denhär romservicen.

Men hörrni.....klockan tickar på. Tvn står på. Hör att det är golf på tvn just nu. Nåt som min gubbe älskar och nåt som han spelar själv. Hmm............men en tur på banan tar nå en jäääävulsk tid. Flera flera timmar och är inget för mig. Men men.........alla är vi olika.

Klockan tickar som sagt. Det vart ett sent inlägg ikväll. Ja ibland så kan det bli så. Min blogg är för mig mitt lilla hem där jag skriver då jag känner för det. Chefen är jag. Men nu så får ni fortsätta att ha en jättefin helg alla fina. Ska nog kolla lite på tvn innan jag nattar tror jag. Men sen så blire hejdå till lördagen som har varit en riktigt bra dag. Hejsvejs alla fina!

Kramelikram till er alla!