Hej alla kära!

Att det är första April i morgon har väl ingen missat. Ni vet......då man får lura precis vem som helst utan att någon kan bli arg på en. Själv brukar jag vara lite lurig jämt liksom.  Men visst har jag både blivet lurad och har lurats på första April.

Kommer i håg hur jag vart lurad en gång då jag fick ett litet sms från en kompis som sa: Skynda dig till Rusta......man kan få en badenbaden och en piknickkorg om man visar upp sitt leg. Sagt och gjort......TantGlad kastade sig i väg i bilen för att få en badenbaden......kan ju vara skönt på sommaren tänkte hon. När jag väl var där inne så handlade jag lite av sånt som man behöver........diskmedel, tvättmedel och lite andra smågrejer för bra pris. När jag kom till kassan så tittade jag på expediten och sa när hon slagit in alla varor......Visst hade ni BadenBaden och en piknickkorg GRATIS i dag?.....Hon tittade lite oförstående på mig, och jag lika oförstående tillbaka. Ni måntro att jag skämdes. Och ni fattar väl att jag har gett igen.

Hursomhaver så har vi ju påsk nu. Ni vet....den lilla julen liksom. Har ju pyntat lite här hemma, för det är så mysigt med allt som är färggrant då det är påsk. TantGlad gillar ju färgglada saker.


Så här gulligt är det på brokvisten.......ser ni den lilla kycklingen?


Och så har vi ett litet busigt gäng. Visst är dom gulliga?
Naurligtvis så ville denna lilla söta kärring komma med. Ser ni så fint hon flyger.


Och så en heeeeelt annan sak. Nu blire inget påsksurr, utan jag vill göra lite reklam för en bloggvän. Ja allt kan ju hända hos TantGlad. Snälla ni......kika gärna in hos min bloggvän som har en sån bra blogg tycker jag. Den innehåller lite av varje tycker jag. Sånt som man vill läsa om om man frågar mig. Lite av varje....lite humor, lite allvarligt och lite annat som tillhör livet liksom. Adressen ÄR: http://enkvinnamittilivet.bloggo.nu   besök gärna denna blogg. Tycker man ska lyfta fram varandra här i blogglandia.


Så med det såååååå önskar jag er alla från mig en RIKTIGT GLAD PÅSK!


Påskkramen från mig!