Tack till alla ni som tittar in i min blogg.   Ser fram i mot ett nytt fräscht år . Ett oskrivet blad. Ett nytt kapitel med allt vad det innebär.  Hur det nya året blir kan vi ju inte veta såhär före. Men visst har vi alla lite förväntningar .....jag menar.....Hur vi vill det nya året ska se ut. Det blir till det vi gör det till tror jag. I stort sett. Men det är klart.....sjukdomar kanske vi inte rår på, och för mig är det viktigast att få vara frisk. Jag tror de flesta människor tänker och  är överens om det. Det är ju livsnödvändigt.

Livet består liksom av stigar . Vi har olika val och hur vi väljer vilken stig vi tar är avgörande för hur allting blir.  Vi har alltid val, och de val vi gör är åxo det som påverkar och formar oss som människor.

Framtiden är tiden vi har framför oss. Jag hoppas på en låååång framtid. Jag hoppas att vi tänker mer med hjärtat.....att vi känner mer empati för varandra. Att vi har större förståelse för varandra med allt vad det innebär. Att vi människor blir bättre på att värna och att ta hand om varandra för det skulle göra en enorm skillnad för hela männskligheten. Ja......det var väl några djupa tankar jag har inför det nya året.  så kan det bli när man tänker "till" lite extra och när tankarna får sväva omkring som de vill. Sådär ja.....nu ska ni ha ett riktigt Gott Nytt År  ALLA❤. Ett bra år!!

Hörrni...vi syns 2017