Nu är det ju så att man ska ALLDRIG ta genvägar. Det är ju oftast senvägar.

Fick för mig i går att jag skulle ta en liten promenad i det vackra vädret. Så TantGlad stegade i väg med snabba steg ( jag går rätt fort) in i skogen.

Tycker det är så skönt i skogen där man bara är. Många lyssnar ju på musik då dom går. Men jag tycker det är mysigare att lyssna på fågelkvitter då jag är ute i naturen. Tror jag dessutom hamnade mitt i nåt fågeltjafs då några kråkor försökte skrämma bort några småfåglar. Undra om det var nån god middag dom ville åt hmmm..

Men tillbaka till varför jag har min rubrik i mitt inlägg i dag. För plötsligt då jag promenerade med näsan i vädret kom jag tänka på spisen.....f-n. Tog jag bort äggen som jag höll på att koka eller?? ni ska tro det vart brått för en TantGlad denna stund. Fick ju dessutom tänka till över vilken stig gick fortast. Så med långa kronblomsben stegade jag i väg med såna steg att överkroppen kom liksom efter då benen var före. Ja oj oj........tänk om det brinner....HJÄÄÄLP!

Så min ide att ta en genväg där i skogen stämmer då inte. För jag kom då in på stigar jag inte visste fans. Visst är det skönt med upptäcksfärder ibland. Men inte då man har brått inte.

Men väl framme efter mycke och möda rusade jag in till spisen för att kolla om den var på. Puust....ingen spis på, så där har jag oroat mig, och sprungit som en halvgalning hem för ingenting. Jo ok.....lite motion fick jag väl. Men nu får man nog börja skriva checklappar då man går hemifrån i fortsättningen. Har märkt jag börjat bli lite glömsk och virrig med vad jag gjort eller inte gjort. För att inte tala om nycklar, då jag brukar glömma om jag låst eller inte. Nä uscha mig då.

Söndag i dag, och jag tänker bara vila. Min gubbe och jag vart ju bortbjuden på middag i går, och då slapp ju jag tänka på middagen, och det var så skönt så. Passade åxo på att prova denna cykel. Ser jag inte lite tuff ut där jag sitter.


Livet är ju lite som en cykel. Det rullar på liksom.

Passa er för genvägar bara . Kram nu på er alla och njut av dagen.

Puss och kram!