Japp då var det bara ATT GILLA LÄGET! som ett brev på posten så kommer ALLTID den första frosten för mig, och även första halkan blir jag då alltid överraskad av. Men i morse då var det frosten på bilrutan som överaskade mig. Bråttom som alltid då det är på morgonen fick jag tokskrapa rutan, och innan jag hade hittat bilskrapan tog det åkso bort en massa tid. Ja jag fattar då inte att det alltid är samma visa för mig. Men tillslut så fick jag bort frosten så jag kunde snabbt segla i väg till jobbet. Jädrans frost som blir nu, och inte är man beredd heller. Jag vill ju vara kvar i dendär sköna sommaren ett tag till. Men som sagt! Bara gilla läget. :-( .

Snart är det ju dessutom klockan man ska dra tillbaka. Om det bara vore 1 klocka, men då man har nästan 21 en att dra tillbaka, så känns det lite som man har lite olika tider att gå efter helt plötsligt.  Tycker det är lite onödigt det här med att dra fram och tillbaka klockan, eller vad tycker ni?

Nu är jag ju en sommarmänniska, då jag tycker vintern inte har någonting att erbjuda mig annat än att man får mysa lite extra inomhus med ljus och annat. en skön brasa vid öppna spisen är ju skönt då det är 20 och mer. Men resten klarar jag mig faktiskt utan .

Så nu tänker jag minnas med lite blandade bilder sommaren. Föresten, blir ni less kanske på alla mina sommarbilder, så kan ni strunta i att läsa mer, för nu KÖR JAG SOMMAR!

 

Ojdå nu vart det visst en knasig bild, men skitisamma, då allt inte alltid blir perfekt ;-)Här njuter jag för fullt ska ni veta!Vår vackra stad Sundsvall!

I huddik och föresten.......Är dom gladare där???????


Men vet ni?? Nu har jag inte tid att sitta här, för nu ska jag fixa med håret nämligen. Det kostar att ligga på topp, och vill man vara fin får man lida pin.

Bara gilla läget nu att hösten är här, men skitisamma för snart är det ju sommar igen, och tiden går ju som bekant fort då man har roligt.

Hejsansvejsan på er till nästa gång!

  

Kram från mig nu! 8-) .