Ibland så går fingran av sig själva när man ska skriva inlägg i bloggen. Det känns som om dom är på väg att göra så nu, men  nyss hade jag inget att skriva om....stod helt still. Sånt kan man kalla för att köra huvve i sanden. Det tar stopp och man blir alldeles stel i huvve. Inte en enda bokstav kommer man på. Då äre tufft. Men vem f-n säger att allt ska vara så enkelt. Vi tar det här med sin partner...sin själsfrende...Hur många grodor kan man få kyssa för att möta den rätta grodan. Kan va många det. Eller så är det fullträff på första kyssen. Kan ju åxo hända att den groda man kysser är en förklädd prins...vem vet?

 


 Men nog om det för nu halkade jag in på nåt sådär bara...inget genomtänkt alls från min sida men som sagt så går fingran av sig själva ibland.


Midsommartid är det ju åxo. Kommer ihåg då jag var liten...eller yngre, nu snackar vi "mycket yngre" då jag plockade 7sorters blommor och la under huvudkudden. Men vet ni......inget hände!! Ingen prins...ingenting hände. Jag vaknade upp å allt såg ut presis som vanligt. Vart ju grundlurad där. Jaja...har hittat min prins till slut och det utan 7 sorters blommor. Min själsfriende jag inte kan leva utan. Min älskade mitt allt . Tack min älskling att du finns......SNÄLLA ..LÄS MIN BLOGG NU!!!...

Nu vill jag önska alla mina fina bloggvänner en Glad Midsommar. För övrigt så finns jag på mitt instagram. Ni kan hitta mig på @annechristine_engstrom.  

Ps ...lägger ni blommor under huvudkudden?? Snälla...berätta.!?! Eller dansar ni små grodorna och sjunger lustiga äro de?