Halloj. 

När coronan nu hållt i sig ett bra tag så kom min bloggarlust tillbaka. Ja inget ont som inte har nåt gott med sig sägs det. Besökte nyss en gammal bloggvän sida där hon skrev om glädje. Du inspirerade mig bians till detta inlägg så då tänkte jag att...jo..så är det. Vi behöver glädje...massor av glädje.

Jag kan tycka att glädjen finns i det lilla och inte i det stora. T,ex i helgen då jag bakade en jättefin sockerkaka. Åh så stor den blev och så god. Jag hade lyckats. Men en sån enkel sak att känna glädje över.

En annan dag så kom glädjen bara över mig, och jag fick en sån där sann lyckokänsla som bara kom sådär och varade i några sekunder. Nästa ögonblick tänkte jag. Jäklars på ren svenska Corona. Men så gjorde jag en god men enkel middag. Rotmos och fläskkorv.  Men oj vilken glädje,  och som jag njöt.

Jodå..glädjen kan finnas i många saker. Vi behöver glädje så mer glädje till folket.


Sådär ja. Helt otroligt och 2 inlägg på samma dag. Hänger ni me haha.


Känn glädjen och skapa den gärna. Allt blir det vi gör det till. :-D . Och vill vi krama någon kan vi alltid göra en krampåse 

Tjoflöjt sa Janne wängman vem det nu var??