Lite konstigt det här med att nätterna går fortare än dagarna. Tiden går liksom mycket snabbare på nätterna, då jag vill dom ska gå långsammara. Hmmmm....lite märkligt det där.

Igår var det ju lillördag som ni alla vet. Men då jag vaknade nu till morgonen fick jag gnugga ögonen lite extra hårt, för vem i jisses namn var det i badrumspegeln. Fick gnugga mig i ögonen igen, för jag kände liksom inte igen människan. Herrejisses då, och det enda jag drack i går var ju sockerdricka. Men i dag ser jag ju förjävlig ut, och denhär skönhetssömnen kan ju inte gjort nån värkan, men det förstår man ju då natten gick så fort. Så då jag stirrade på mig själv, så trodde jag det var någon annan. Men då kom jag på nåt ;-)  om jag frågar min gubbe då, om det ÄR jag han ser framför sig, då ÄR DET JU JAG! Sagt och gjort så ropade jag på min gubbe. GÖRAN......GÖRAN... Vem är det du ser framför mig frågade ju jag då lite sådär gulligt. För själv kan jag ju inte tänka mig att det var jag, för jag såg ju fräschare ut i går kväll innan jag skulle lägga mig än nu då jag vaknat. Hursomhelst så frågade jag min gubbe som svarade: DU SER VÄL ALLTID UT SÅDÄR! Hallåååå............undrar ju nästan om det är första gången min gubbe såg mig till morgonen, och detdär med skönhetsömnen..........hmmmmm

Nu har jag inte tid att sitta här och prata gallmetatias.....har ni hört detdär ordet nån gång???.....DET HAR JAG, och det betyder struntprat. För ibland så kan man prata och skriva om ALLT och INGENTING känns det som.

Nu väntar jobbet på mig.  Har inte tid för att skriva nåt mer nu, så bloggrundan blir senare!

 

Hejsvejs nu alla.

Kramen från mig!

  

Lite frukostklubben åkso, så vi vaknar alla!

 

www.youtube.com/watch?v=jHCmNe_pK8w