Det är lite som lugnet före stormen här hos mig just nu. Det är ju " Eva" som är ute och härjar. Hur det blir...eller , "hur mycket" storm det blir kan man ju aldrig veta så här före. Men det får vi snart se.

Igår var det ju julafton. Tänk vilken magisk dag detta är. Man går och myser och njuter till all musik som spelas på radion.  Man går liksom och väntar på kvällen. Men julen den börjar " som vanligt" klockan 15 då det är kalle anka på tv. Det får man bara inte missa. Tror nog aldrig man blir "för" vuxen för det. Då är det jul.

Som vanligt " under alla jular" så tänds det ju mycket ljus här hemma för den rätta julkänslan.Så himla mysigt. Men på dagen....på julaftonen så går man liksom bara och väntar in kvällen. Man kan ju tillbringa dagen på många olika sätt. Själv tog jag det lugnt.Mysigt var det här hemma. En julafton för mig innebär inget stress , utan bara att ta det lugnt och stanna upp. Bara " vara liksom.

Fint med tända ljus överallt. Min gubbe , han gick nog och väntade på "Tomten" han med.

Tror nog att jag hade varit riktigt snäll i år. För jag fick mååååånga klappar av Tomten. Han var sååå givmild så. Tänk så snäll jag har varit. Men så en annan sak.......jag tror visst att jag har varit lite elak åxo under året. Fast det talar vi väl inte om för tomten eller hur? ;-)  Jag menar ju bara ..........man kan kanske inte vara snäll jämt även om man försöker. Tror nog att det har funnits dagar som jag "inte" varit så snäll. Men.....det är väl så livet är liksom.

Julaftonen slutade " för mig" med filmen " Tomten är far till alla barnen" Men hörrni......vilken himla rolig film detta är. Vilken cirkus. Hur många pappor som helst. Men på nåt "overkligt sätt"   Hursomhelst så är den nå jävulskt underhållande. Tror många känner igen sig i mycket, och det är väl just det som gör filmen så himla bra.

Näpp. Juldagen och snart En-annan-dag. Själv så tänker jag fortsätta att njuta av helgen. Hoppas att ni gör det åxo.  JULKRAM till er.


ps......så här vackert var det på julafton här hos mig. Lite snö......lite juligt på granen.     God fortsättning........