Oj som jag har sprungit i dag....oj så trött jag är. Men skönt ÄR det att nu är det lördagskväll. Den kvällen gillar jag. Man är liksom lite mer utvilad än de andra dagarna.

Snart är det halv åtta hos mig. Min gubbe och jag samlas för en god middag. Nu blir vi bara två.......men det räcker tycker jag. Vi kan skippa rundvandringen här hemma, eftersom jag redan vet hur det ser ut liksom ;-)  Men det är klart.....ibland så förflyttas en och annan sak här hemma. Då brukar det oftast vara saxen eller mobilen som försvinner. Då blir det ju lite nytt och så. Men annars är det sig likt :-P .

Ok...bäst jag skyndar mig att skriva. Middagen på G......TantGlad på G....Gubben på G. Allt i sin ordning. Men nu åter till dagen då jag var på jakt efter en present till en vän som fyller år. Jädrans så svårt det är att köpa nåt till någon som har presis allt. Men det ordnade sig. Presenten är hittad och jag hittade åxo något. Det bara ramlade över mig. En jacka. Nu har ju TantGlad dille på vissa saker som ...klänningar, väskor, skor och jackor.

Gör som havet....våga. Det var det jag gjorde idag då jag bestämde mig för att denna jacka. Inte ett vanligt TantGlad val. Kan tycka djurmönstrat ser lite patetiskt ut. Men men.......ibland är det kul att pröva något nytt.ok.....bilden gjorde inte jackan rättvisa.......


så jag tog en ny bild.
Så med den bilden önskar jag er alla en trevlig kväll!


Kramen till dig!