Nu tar jag och skriver mitt sista inlägg för i år. Om några dagar så kommer det ett nytt år...ett nytt kapitel......nya utmaningar och vad allt det innebär. Spännande blir det.

Min årskrönika, den gjorde jag förra inlägget.  Det får bli ett litet kortare inlägg i dag.

Tankar de sista dagarna blir.........Vilket underbart och härligt bloggår jag har haft med alla fina bloggvänner. Bloggvänner som ger så mycket kärlek och omtanke i tillvaron. Ger av sig själv....ger av sina liv. Tack alla fina och kära. Vi har tittat in hos varandra och bollat våra tankar i vått och torrt. Glädjen och sorger och mycket annat . Ni ÄR  ( alla mina bloggvänner) fina och alla är ni min favorit på olika sätt. Ni tillför sååå mycket i blogglandia. Men det är väl så det ska vara. Vara kul att blogga, och att bolla tankar kors och tvärs. Ni ÄR bara bäst! <3 .

Alla ni som inte har haft det helt lätt ( är många) önskar jag av mitt hela hjärta att det ordnar till sig. Vi alla är värda kärlek. Kom i håg det! Det här var mina ord till er <3 .

Vad 2016 innebär "än" vet vi ju inte, för livet det formar oss på olika sätt.  Jag tror på det bättre, för det är ju meningen att vi lär oss av negativa och positiva handlingar för att bli bättre människor. Det som kommer negativt ut i från kan vi ju förändra till så mycket bättre.....eller hur?

Jag kommer att kliva in i det nya året med full av glädje och positivetet, Mitt gamla år var riktigt bra. Många härliga ögonblick, och många fina och goda upplevelser. Jag säger bara såhär.....är man frisk, och inga sjukdomar har........så har man fått den största vinsten i livet. Det mottot levar jag för. Det ÄR det som är det viktigaste för mig. Då är jag nöjd. Saker Är för mig helt oviktigt.....men människor ÄR viktigt tycker jag. Att vi alla ska må gott. Den tanken hade jag när jag kom på mitt bloggnamn " TantGlad"......en positiv blogg helt enkelt. en blogg som åxo snart fyller tre år. Tack så mycket för ALLA fina kommentarer som jag har fått under året, och under de tre åren som TantGlad har funnits. NI är alla unika.

Just nu sitter ena kissen och njuter i mitt knä, med alla klor ute.  Mitt knä måtte vara den ljuvligaste platsen att sitta på för denna misse. Vi har ju ett helt hus, som hon kan sitta eller ligga på, men så sitter hon hos mig . Tokiga kisse. Ute är det svinkallt tycker jag. Inge skönt alls. Men tur man har tak över huvve. Kunde ju var mycket värre. Men här har vi en misse som mår gott i alla fall. Hur många missar har INTE ett hem att sova i. Usch......där gjorde det ont i mitt katthjärta. Jag hoppas åxo att 2016 blir ett bättre år för alla hemlösa katter. Alla katter med sina fina och spesiella personligheter som förtjänar ett gott hem.  Kärlek till djuren och till folket.

Nä nu får jag nog avsluta här, innan mitt inlägg blir lika superlångt som mitt tidigare inlägg. Det vart några tankar de sista dagarna under 2015. Själv så önskar jag er alla ett riktigt.....


Gott Nytt År!