Har massor att göra men kikar in här i min blogg ändå. För visst får man väl ta en paus va? Så skönt vila bena efter en massa spring hela dagen.

Kunde dessutom inte somna i natt, och vad gjorde jag då?? JO, jag räknade får, men jisses vad många dom vart till slut, och sen tappade jag räkningen, men tur var väl det för då hamnade jag i zzzzz....drömlandet. Tänk om man skulle kunna sälja drömmar. Då kan jag bara säga er att då skulle man nog vara mångmilljonär vid det här laget. Äsch...nu skenar fantasin iväg igen. Ursäkta mig.

Kom osökt på att tänka på en gammal gubbe som levde då jag var liten. Nu tyckte man ju alla över 20 var skitgammal, så vem vet hur gammal den här gubben var igentligen. Men skitisamma.   Den här gubben hade en konstgjord mustasch som hade på sig ibland. Jättefult tyckte jag, och hur kunde man äta med en mustasch. Kom inte all mat i mustachen eller??. Den här gubben var ofta ute och gick för att hålla sig iform, och det är ju jättebra och så på alla vis. Men så kom dagen då han hade mustaschen bak i achlet. Just det...ni hörde rätt. Då hade den fastnat där på nåt knepigt vis, för hur det vet jag inte, men ni kan tro hur mycket jag skrattade åt dendär händelsen. Jag vek nog mig dubbelt av skrattanfall, men stackars lilla gubbe, för det var ju inte meningen han skulle bli ledsen inte. Men gud så roligt det såg ut. Tror inte jag sa nåt till honom då jag inte vågade prata med främlingar, för det skulle man ju inte göra. Men ett RIKTIGT gott skratt fick jag ju i alla fall.

Nu har jag inte tid att sitta här längre, för nu har jag fått av mig lite skrivarklåda och en stunds vila. Tack alla fina ni för ni tog er tid idag att läsa min blogg. Vi syns väl till helgen igen. KRAM på er!