Det har ju gått ett par dagar sen vi fick vår vintertid. Så .........nu är väl allt i sin ordning. Dom flesta klockorna går rätt, utom den klocka som jag har i bilen. Jag tänkte........det kan ju va bra för hjärnan att tänka till i bland. Min klocka där går fortfarande på sommartid ;-)  Men om ett halvår går den rätt igen. Tiden går ju så fort.

När man umgås med sin väninna går tiden åxo fort. Alltid lika kul att ses och surra med varandra. Igår (är ju ledig) så bestämde vi oss för att göra stan. Det vart många timmars trevligtid för oss båda. Och alltid har vi lika mycket att babbla om allt mellan himmel och jord. Många skratt och mycket spring i bena blev det åxo. In å ut i affärerna. De affärer som inte levererade nåt slopade vi. Proffsigt och bra. Ingen tid spilldes på dom inte.

Några bilder från gårdagen som visade vackert väder precis heeeela dagen. Oj sån fin dag det blev.


Det vart mycket provande, och visst fanns det lite snygga kläder allt.Snygga klänningar. Här på " Martins" i Sundsvall. Mönstret var snyggt...lite på tvären.
Om det vart not köp??...nope....

Efter lite spring...........man blir ju ordentlig hungrig då man är ute och springer och har sig i affärer upp och ner. Lunchen var supergod, och visst är det mysigt att sitta och äta med sin goda väninna. Jättegott var det. Efter en sån här god lunch fick vi ÄNNU mer energi.....ännu mer spring i bena. Dagen den gick alldeles för fort. Men vi får snart göra om den .

God lunch!
Snipp snapp slut......så var denna dag slut.


Men i dag är en ny dag...ett nytt oskrivet blad som ju kan bli hur bra som helst. Bäst att ta reda på det. Tyvärr inte lika soligt ...och bara 2- denna morgon. Men..........vem vet, kanske solen tittar fram bakom molnen....ven vet??

Innan jag avslutar mitt inlägg vill jag göra lite reklam för " Bosse liden`s" blogg. Ni har länken här brevid i min länklista. http://bosseliden.wordpress.se  Han har tävlingar på gång. Kolla in där vetja :-D


En kram, och en TOPPENDAG ska ni ha...alla mina läsare.