Sådär ja. Allting har en ende , så även min semester. Men vet ni....jag har haft det sååå bra på min semester. Jag har njutit av sol och bad, jag har varit uppe länge ....inte bara länge utan jättelääääänge  på kvällarna. Jag har cyklat och gjort små mysiga utflykter, och så har jag latat mig. Det är skönt att lata sig, och det är väl det som man ska göra då man har sin semester. För jobba det gör man ju resten av året.

Nä ...nu jäklar är jag taggad å laddad för jobbet. Det känns så bra med rutiner igen, och dessutom så byter jag jobb och får nya arbetskamrater. Jag tror det kommer att bli så bra så. 

 

Men nu backar jag till gårdagen. Min fina styvdotter och hennes dotter T var på besök. Nu har vi alltid så himla trevligt då vi träffs  och umgås lite. Så mycket surr, skratt å dans det vart. Ja...ni läste rätt. Vi dansade lite åxo, och T är så duktig att dansa. Hon svängde med småbena så jag hängde inte med i svängarna alls. Men det gick, och nu jäklar har jag fått mig ett rejält gympapass på köpet. Man blir ju så glad åxo. Det här med att dansa är Värkligen nyttigt för själ å sinne. Oj vad kul vi hade. Ja vi åt och mådde gott åxo.....Det vart en salig blandning av taccos, paj och kräftor. Allt på en gång.


Då vi nu åt vår sena middag utomhus, var min gubbe så gullig som gjorde upp en liten brasa ute på vår altan. Snacka om mysfaktor. Ingen av oss behövde frysa iallafall, för visst kan det bli lite kyligt på kvällarna nu.


Lite senare var det dags för sminkning, och det är nåt som T älskar   . Hon är så fantasifull denhär tjejen. Ja ni ser ju själv....visst är hon påhittig ;-) 

Resultat på T's sminkning . Det var jag (bonusmormor) och hennes fina mamma som vart sminkade. 

Vi vart nästan lite sugna på att gå på krogen. För visst vart vi väl fina ;-) 


Tiden går så fort då man har roligt. Alldeles för fort  Presis som  min semester har gjort. Men jag struntar i tillbakablickar i mitt inlägg, för det är inte tillbaka vi ska, utan vi ska se framåt. Nu väntar det en härlig höst runt knuten. Alla vackra färger och sen den härliga friska höga luften. Nä nu kör vi.....Men först så sparkar vi väl igång den nya veckan.


Kom ihåg.....Det är framåt vi ska, och inte bakåt. 

Kramelikram alla fina <3