Hejsvejs alla!

Att vakna till en jättestor sol blir man ju bara så glad över. Fast när jag tittade mig i spegeln, ja då fick jag mig en liten fundering och vet ni vad det var? jo....SKÖNHETSSÖMN! Vart tog skönhetssömnen vägen????? jag ser ju mer jävlig ut på morgonen när jag har sovit ut än när jag ska gå och lägga mig. Ja det där fattar jag mig inte på, eller gjör ni? ;-) Hmmmm

Igår kväll så tog jag mig en liten cyckeltur och det är så himla skönt att uppleva naturen lite nära som man bara kan när man går eller cycklar. Ja så skönt det var tills.....jag fick punka, ja attans då! Nu var ju inte min gubbe hemma som tur var, för han brukar tycka att jag Alltid cycklar på fel ställen. Att jag kör på spik och stenar och sånt. Men då brukar jag skylla på min utsikt om ni fattar vad jag menar. Att jag haft nån elefant som cycklat framför mig . Sen ska man se upp åkso, och inte ropa hej innan bäcken för vet ni? Jag fick inte bara punka, utan jag flög av cyckeln som en fura rakt in i lägdan. JAPP rätt uppfattat! Det måste ha varit en jädrans stor sten där. Har som tur är inte fått nåt blåmärke ÄN, men vem vet. Dagen är ju inte slut än, och sen kommer min gubbe hem från Frankrike (nice) åkså idag. UNDRAS om man törs säga nåt om detta äventyr?? Pssssssssssssssssss ni skvallrar väl inte!!!!!!!!!

 Mycket sant det! Och ett skratt förlänger livet!

Smart som jag är ;-) så tänkte jag att jag ska plocka mig en fin blombukett till min gubbe nu när han kommer hem. Kanske han glömmer min cyckeltur och min punka kanske hehe. Så nu har det gogglas i färgernas betydelse igen. Ljuspridarna är vart jag hämtat uppgifterna från. ( Färgernas betydelse ljusspridarna)

DEL 2 i färgernas betydelse!

BLÅ: Jag vill vara vid din sida intill döden.

LILA: Jag önskar dig lycka och framgång.

MÖRKRÖD: Jag saknar dig så.

RÖD: Jag räknar dagarna till vi möts.

ORANGE: Jag är din trogne vän.

GUL: Du är solen i mitt liv.

ROSA: Jag är förälskad i dig och lovar dig trohet.

VIT: Jag tror på din oskuld och ärlighet.

röd/vit/blå FRIERI!!!!!

 

Så idag blir det lite blå blommor, mörkröda och lite andra blommor i min bukett. Hääärliga blomtider.

Näpp nu ska jag banne mig ut i solen och ha semester så det bara visslar om det. För inte gjör det ont inte att ha semester för så lite man har, men så gott man mår. Toooooodeloooooo här kommer jag semestern!!!!!!!!!!Önskar er en häääääärlig söndag!

Kramen från mig! :-* .