Nu är allt fixat ska ni veta inför blåkulla. Påskriset är fullt av glada vippor. Påskkärringarna är upphängda, ja till och med fick häxan surtant vara med i församlingen. Ifjol då hade jag nämligen barnbesök här hemma, och vad den lille tjejen tyckte en ut av mina häxor skulle heta var just HÄXAN SURTANT. Så med det har jag faktiskt en påskkärring som har blivet döpt till det. Häxan surtant.

Maten är åkso inhandlad. Jag har ju bara så förbaskat svårt att bestämma mig ibland. Över maten alltso. Vad ska man äta?. Jag äter ju inte fisk, så då får det ju bli nåt kött. Men villket kött ska man äta? Sen var det en annan bloggvän som grillade på påsk. Det lät ju inte så dumt inte. Vi får väl se? Sen köper man ju ALLTID alldeles för mycket mat som man i slutändan blir tvungen att slänga, och då får man ju nästan ett dåligt samvete då det finns så många som har det knapert i våran värld. MEN MEN . Katten brukar vara snabb på att tigga mat, så det kanske blir dom som får resterna som kanske måste slängas. Fattar inte varför man måste köpa så mycket mat jämt för? Ja ja inget att fundera nåt mer på inte.

Vet ni att jag gogglade efter nån påskmelodi nyss. OCK jag hittade en som heter:

 

MELODI: HEJ TOMTEGUBBAR......

 

Hej alla häxor, ta fram kvasten vi ska till blåkulla fara.

Hej alla häxor, ta fram kvasten vi ska till blåkulla fara.

En liten stund, vi flyger kring med mycket nubbar och mycket sving.

Hej alla häxor ta fram kvasten, vi ska till blåkulla fara..

 

 

Så den tänker jag ta för min gubbe som kommer hem imorgon. Förresten har jag ju tänkt på en sak. VET NI? När tänker påskgubbarna dra till blåkulla då? En liten fundering bara som dök upp. Gjör dom sällskap med oss eller?

Skämt åsido. Idag vart det bara lite svammel här inne, men så skönt ibland. Nu ska jag dammsuga dom sista tussarna innan jag sticker till blåkulla med min jetkvast. Den går fort ska ni veta. Ja ojojoj. Sen ses vi alla!

 

Se villken gullig historia.

 

Ha nu en fin påsk.

 

 

Kramar från mig!

Tjingeling. :-D