Hejsan!

Tänk att nyss var det måndag och rättsom det ÄR, är det helg. Igår morse, då drog man lite extra på domdär smilgroparna ska ni veta. Nog för jag drar mina smilgropar bakåt nästan jämt och hela tiden, så borde jag ju ha ont i käken vid det här laget, men då man ser så många surisar ibland, så är det nog värt ändå att le lite extra, för det blir ju så mycket trevligare då för omvärlden om man bjuder till lite med ett STORT leende.  :-D  JUST SÅ!

Ock får jag ont i käkarna, då får jag väl ta till tejpen då som hjälp! SER ni hur brett jag ler. Jag ler från öra till öra.

 

Det var ju fredag igår! HALLÅÅÅÅ HALLÅÅ.....Såja, nu kom texten tillbaka igen. ;-) . Hursomhelst var det ju fredag igår, så det vart ju tvunget att handla lite gott till helgen. Så då drog jag mig i väg med min lilla brumbrum, min lilla söta cabb. Min lilla peougot är en riktig vildkatt på vägen ibland, men bara när hon vill. Hursomhelst så vart jag OMKÖRD igår på motorvägen, och DET VAR DÅ inte av vem som hellst, utan av en GUL ferrari! Ja i den huven var det inte villken vildkatt som hellst inte, utan i den huven var det EN FERDINAND! Jädrans villka hästkrafter och villket ljud. Jag är nämligen mycket svag för motorljud med ett riktigt klös i, och det ska komma från dessa ferrari bilar. Ja det var ju bara en ren TUR jag inte hamnade i diket för jag RÖS då i hela kroppen. En sak ska ni veta.......att försöka KÖRA OM var inte att tänka på.

På fredagskvällarna då är man ju lite sleten, och så konstigt åkso spesiellt när man nu som mig nyss haft semester. UNDERLIGT det där =-O . Fredagskvällen tillbringade min gubbe och jag i soffan. Chipsskålen stod åkso framme, och händerna åkte fram rättså ofta och hamnade där i skålen ska ni veta. Fast sen kom stunden.........stunden då min gubbe pratade med mig, och jag varken hörde eller svarade han. JAPP! rätt gissat ! jag hade somnat nämligen. Det går ju bara inte vara vaken på fredagskvällarna och jag är en rätt tråkig typ som inte svarar när min gubbe pratar med mig. Jag har funderat om jag ska spela in ett band med en massa ord ifall jag inte orkar svara, för då behöver ju jag bara trycka på en knapp och välja nåt som passar till min gubbes kommentar till mig. Hmmm.......fiffigt va?En glad prick detta!

 

Idag är SOLEN framme....OCH så skönt då man nu har helg. Blommorna börjar att se lite ledsna ut, så det blir nog städning utomhus idag. Jag tycker det är lite sorgligt och vemodigt då man ¨måste slänga dessa små gulliga vänner på nåt sätt. Jag har ju suttit och tittat och berömt dom för hur vacker dom har varit hela sommaren. Titta bara här så fin dom varit.Så nu önskar jag er alla en fin lördag! Vi får se om det blir nåt mer skrivet här i min blogg idag, för man vet ju aldrig hur sånt blir. Jag har inte haft samma tid att skriva här nu då jag jobbar. Man hinner ju mer med skrivandet då man har semester. Men skitisamma, det blir som det blir bara man gjör det man känner för!

 

Förresten ser ni!!!!!!!

pssss......ett kort till vart det! TITTA HÄR på mitt 70-tals paraply! jag är bara 8 år här men älskade detta paraply. Saker kan vara som blommor i bland och ha ett hjärta om ni förstår????

 

Nu är jag tjejtant hihihi.

KRAMEN ALLA från mig! ;-)

 

om någon människa förlorat sitt leende, ge henne då ditt!