Halloj alla såhär på kvällskvisten. Kikar lite in i min blogg för att berätta att jag har haft en jättefin kväll. Så himla nöjd jag är  . Har firat en 50- åring med bästa jobbargänget. God mat, Gott vin och trevligt surr Presis som det ska vara då man träffas och är i lag. Vi har nämligen (jobbargänget) ätit på restaurang så tack fina J för god mat. Det var jättetrevligt . Nästa gång är det min tur att fylla 50.


Så konstigt det känns. Alltso....det är min tur snart att fylla 50. Men hur gammal tyckte man inte en 50-åring var då jag själv var liten. Dom var ju jättegammla. Men sinnet i vår nytid ändras, och vi (i dag) är ju inte alls lika gamla som vi var för sisådär 30 40 50 år sedan. Kommer ihåg då min mormor fyllde 50 och jag var bara några år gammal. Jädrans så gammal och präktig hon var och såg ut, och dessutom hade hon nästan alltid en såndär städklänning på sig. Hon städade , bakade och lagade ju mat för jämnan. Men hur är detta möjligt? :-\  Vilken järnkvinna hon var. Hon fixade ju allt min mormor. Men å andra sidan var hon ju hemmafru, men sånt räknas väl kanske inte. Men duktig var hon. MIN MORMOR.

Men nu sitter jag i soffan med två missar och är såååå nöjder över kvällen. Är tokmätt men inte jättetrött. Är ju ledig i helgen så jag kan jag ju vara uppe huuuur länge jag vill . Visst är väl det rätt Nice Hörrni.

Mina missar (två av dem) ligger i soffan bredvid mig just nu när jag mobilbloggar. Dom vill vara nära sin matte nästan jämt, förutom om dom inte har några hyss för sig då förståss. Kolla bara här hur mycket dom älskar mig. Dom viker inte en tum från min sida när jag är hemma. Snacka om äkta kärlek. :-) 

Dom kan ligga tillsamans åxo.

Själv har jag nyss kommit hem från en god middag. Helgen är inte slut än så......det blir nog lite tv-tittande innan läggdags.  Sängen och kudden ropar väl på mig snart. Kommer en ny dag imorgon och den tänker jag ta vara på  . Sköna söndag, och hur den blir kan man ju alldrig veta så här före. Tror på bra!


Ha en fin kväll Hörrni.


 Natti kram till er alla!!