Nu har jag nog gjort världens kortaste paus i bloggen. Men är man lite " Hit å Dit" så är det väldans så svårt att följa några måsten.  Speciellt då min bloggvän Bosse har hittat på en lek där vi ska visa våra hobbyn.  Jag kände att det här är en kul lek. Så nu.....spontan och ivrig som jag är.....så tänkte jag visa mina hobbyn.

Vi börjar med det som jag tycker nog är allra roligast...och det är bilar. Har ju haft några sedan jag tog körkortet, och den snyggaste bilen jag ägt tror jag är den här.Sen har vi ju mitt stora intresse som är blommor. En jättekul hobby. Så skönt det är att pyssla och att prata med alla blommor. Jag brukar säga till dom att jag "älskar er". Ni måtro dom växer då.Sen så har vi kläder. Ja alla ni som följer min blogg har nog förstått att jag älskar kläder.
Speciellt allt som är blått är jag svag för.

Fota är åxo en stor hobby, och jag är nog den som kan fota allt möjligt och omöjligt. Vad är vackert att fota? Vi ser ju en bild på så många vis.

Titta så vacker en fluga kan bli.

SKOR....är nåt som jag åxo är svag för


Hm......undra om det vart nåt poäng här. Det bidde ju en tecknad bild.


Näpp....detta går inte. Här hos mig så väntar jag främmande som kan dyka upp närsomhelst. Nu är det ju folk vi känner här hemma....så igentligen så skulle det väl heta kända? som dyker upp.

Här är bosses blogg som har kommit på leken.

http://bosseliden.wordpress.comHEJSVEJS på er......

det vart lite hit å dit i dag :-D