Man får ta tillvara alla stunder i sommar då det är hyfsat uteväder. Igår var en sådan dag . Lite mulet men inget regn. Jättebra, så vi begav oss inöver landsbygden och upp mot vättaberget där utsikten är enormt vacker.  Där njuter man och man känner värkligen lugnet . Många vill fota och ströva omkring där så vi var inte ensammen inte trots det mulna vädret. Men ska man vänta på rätt väder ..solsken och många många tvåsiffriga plussiga grader då får man vänta å dessutom låter man dagar gå till spillo. Har man semester har man.

Jag har rätt mycket spring i bena...min gubbe hänger knappt med i min takt . Jag ser en massa saker som inte han ser.

 

Kolla bara här.....så vackert. Utsikt över vår fina älv som mynnar ut där jag bor. Kolla så vackert. Nog den mest fotograferade vyn i Sverige om jag får gissa.


Har ni sett vilken stor stock....

.....Lite fakta.

Ett häbbre..


Har ni sett sån stor sten.....blev en liten myra när jag stod där framför den.Lite vila behövs.....eller om man säger så här....varför inte ta det lite lugnt så man får njuta av miljön.

 


Ja det var det, det!

Tänk att det går fortare hem....visst är det konstigt. Det bara rasslade till så var vi hemma och vetni....Vi hade solen hemma på gårn. Så kan det gå då man är ute och letar sol.


Nogsurrat nu. Nu är det förmiddag och snart Stefan löven på tv. Hur det går?? Får vi snart veta...


Trevlig dag på er !!


 

Hejsvejs på er!!