Undra hur många saker man hinner med under en ledig vecka? Kanske massor.....eller ingenting?

Väckte tuppen redan vid tre-tiden i morse ( natt) för man kan väl värkligen inte säga att det är morgon vid den tidpunkten. Nog äre mitt i natta allt.

Nåväl....slog upp mina pigga blå och kokte mig lite kaffe medans min gubbe sov sådär oförskämt gott . Han märkte inte av tidsskillnaden inte. Men för mig som är rejält trött på kvällarna fick lust att krama kudden redan vid 20 -tiden på söndagskväll. Ingen ork alls hade jag.  Så....det vart bums i säng tidigt...mycket tidigt.

I dag var min första lediga dag denna vecka. En ledig dag såååå skönt. Ok.....jag har värkligen INTE latat mig denna dag, utan jag har tagit itu med nåt som jag tycker är det absoluta tråkigaste som finns. Att frosta av frysen , och att städa kylen. Men nu äre gjort, och jag ÄR så nöjd att jag äntligen kom till skott med detta.

Nåt jag kom osökt att tänka på nyss var......tänk....man umgås ju mer med sina arbetskamrater än sin gubbe. I dag har vi fått rått om varandra heeeela dagen. När man kommer hem från jobbet så blir det middagen för det första, och sen då flyger tiden i väg med en rasande fart, och så är det morgon igen. Och så håller det på så där dag ut och dag in .

Ni ska inte tro att jag suttit still inte....nej nej....efter kyl o frysstädningen fick jag lust att ändra på lite tavlor. Ska den här tavlan sitta här eller??


Hmm.........efter fotot så flyttade jag tavlan till en helt ny plats som blev sååå bra så.


Men då man städar då blir man hungrig. Tyckte att vi...min gubbe och jag var värda en lunch ute, så bara sådär så lämnade vi allt för att äta lunch. Gott var det.

Men nu är vi hemma igen så...........Home makeover fortsätter här hemma. Visst är det kul att fixa dona lite ibland. Så nu får ni ursäkta........men jag får nog sätta lite fart....för snart äre kväll och krama kudden som gäller. Rätt nice det med!


Det är väldigt skönt att vara ledig, det är ett som är säkert!


Då ska TantGlad fortsätta att städa. Om ni inte hör av mig i bloggen så kanske jag har städat bort mig själv ;-)Kram på er!