<

Japp då har ju nästan denna dag gått till ände, för visst går väl tiden snabbt ändå??..... Imorse då besökte jag vårt lilla mecka birsta och ikea. Ikea är bra men inte på morgonen då man ska in där, för då har det samlats ett gäng huliganer som bara ska in till villket pris som hellst! och där stod jag. :-\ Hmmmm pluss en liten pojke med en JÄTTESTOR glass ska ni veta. Och vad tror ni hände med den glassen?....JO glassen hoppade till mig och ställde till det så in i vassen att jag fick ha handväskan i det vänstra hörnet av min klänning för att dölja den fula konstnärsegenheten. Pojken han såg glad ut han, men han skulle bara fatta vad jag tänkte >:o  grrrrrrrrrr säger jag! Ja hujeda mig då! Att hålla god min, det är en konst i sig det! ;-) .

Semester har jag och det märker jag, för inget vill jag gjöra. Det kommer ju en dag i morgon med tänker jag. Så nu har jag en massa här hemma att gjöra ska ni veta, och morgondagen den undrar jag värkligen hur den ska se ut? Men ingen dag är ju den andra lik och gud vad jag gillar äventyrliga dagar! :-D .

Min käre gubbe och min fina styvdotter fyller år på lördag! Båda fyller jämt så ett JÄTTESORT GRATTIS till dem båda. Jag hoppas att eran dag blir så fin som den bara kan! och jag är så GLAD för att ha er i min familj. :-D . Mina finaste och bästa gratulikationer från mig! Tack för att ni finns!

Nu är det slutsurrat för min del i dag, för nu är det soffan som gäller för mig, så tack för ni har kikat in här idag! :-) Tjingeling!!!!!!!Min älskling du är som en ros!!!!!!!! en nyutsprungen , skär..

 

 

www.youtube.com/watch?v=VSbUfrSeBtU

 

 

Kramen från mig!!!!!! ;-)