Hej alla!

I går då hade vi ett väldans så grått väder här hos mig. Många hade åkso tanken på att besöka vårt shoppingcenter presis den tanken hade ju jag med. Lite dum tanke då presis ALLA var ute i samma ärende. Att shoppa vid trist väder. Det här med att hitta en parkering var stört omöjligt, och när man väl hittade en, så var 10 till ute efter samma parkering så det gällde att ha tungan rätt i mun. Väl inne var det ju åkso naturligtvis kö till presis allt. Till toa var det kö, apoteket, cafe, HM, och vad det nu kan vara, för det enda jag gjorde var att stå i kö tyckte jag. Ja man är då ett riktigt blåbär som väljer en grå dag att shoppa i.

Framåt dagen då vart det blåbärskogen som gällde i stället. Ja där var det lugnt minnsan, men då fick jag en liten tanke om.......Hur många blåbär finns det i världen??? Ja man kan ju faktiskt undra lite, men lika bra lägga ner, för jag tror nog inte att det går att räkna alla bär. Sen att jag tänkte på Björnen  :-\ gjorde ju inte saken bättre presis. Så jag hade lite planer hur jag skulle bete mig om han dök upp, för ensammen i skogen var jag ju åkso. En reservplan ÄR bra ;-) . Men.....jag klarade mig från björnen, men vem hade skållat skogen på bären?

 

Glad i hågen här. För nu ska det lockas bär.

Skönt att gå i skogen ändå. Nu ska det plockas massor....och björnen skiter jag i!!!!!

Hmmmm........vart det kanske ca 4 dl......Det räcker till en kräm kanske??

Lite ledsen över det lilla fyndet blev ju jag i allefall, om inte skitsur :-(

Men idag skiter jag i både bären och skogen, för jag tror liksom det inte är min grej riktigt. Tyckte jag såg en hel del småkyp dessutom, och sen vart jag anfallen av ett gäng myggor åkso. Näpp....idag lyser solen och mathandling står på listan. Nercabbat blir det åkso, då jag bara ÄLSKAR köra bil. Helst så ska bilen låta som ett vildjur då man gasar lite lätt, ja då mår jag ska ni veta. Men nu har inte jag en sån bil, då min är ett litet snällt vildjur bara, kanske mer en katt kan jag tycka. ;-) .

Nu har jag inte tid att blogga mer just nu, men avslutar med LILLA FRUNTIMRET tycker hon är så rolig , och bilden är tagen från Hemmets veckotidning.Hahahahaha.............

 

Föresten.....såg ni Allsången på skansen igår? Jag avslutar med en liten fartig låt som jag gillar med Maja ivarson. The sound och living in a amerika!

 

Kramen nu alla!

www.youtube.com/watch?v=AjY4Wj_-Zec