Så skönt då man vaknar och när man vet vad klockan är, men till morgonen hade min gubbe och jag två uppfattningar om detta.  Så det slutade ju med att jag har sprungit runt huset och kollat upp alla klockor, och som vanligt går dom olika här hemma. Det digitala ställer ju om sig själv, men då vi har flera andra klockor som åkså ska vridas tillbaka så går det ju nästan åt en hel arbetsdag här hemma bara för att vrida tillbaka alla dess klockor suck!

Tänk om man skulle varit en snigel och ha hela sitt hus på ryggen så bekvämt det skulle ha varit, för då har man ju tillgång till köket, tv-n, toan och allting fast man är på väg liksom. Hörde att en snigel kunde gå 1 meter på 2 timmar DET NI! det var väl inte så illa ändå för att snigla sig.

Fast här är ju det både en snigel och....... ;-)

Det har ju varit helg så man har ju stoppat i sig en massa mat ända sedan fredag, men som sätter sig så gott runt magen då vi nu snart har vinter måste man ju äta upp sig, eller hur? Men nu ska jag för er berätta vad fettet tar vägen?

Om man blandar mjöl och vatten, blir det lim, men när man tillsätter ägg och socker blir det en kaka. VART TAR DÅ LIMMET VÄGEN???? Det ska jag för er berätta...........

Det är det som får kakan att sitta kvar i röven, höfterna och magen!Mmmmmm......

Det är söndag och jag är totalt förvirrad över tiden, och min gubbe är ute och jagar, och själv sitter jag här och känner mig lite smått rädd för min bosse som är här och hälsar på igen. Han är svart har 8 ben, och sitter på badrumsväggen och tokblänger på mig. Han har en fru som heter gullan åkso, som åkso är här ibland. Tycker ju inte om då han inte betalar nån hyra, för sist då smet han!

VARNING!!!!!!!!!!! SPINDELN BOSSE ÄR I FARTEN.

Eftersom jag är i tvillingarnas tecken så har jag ju naturligtvis 20 projekt samtidigt och inget blir klart. Just nu håller jag på att måla blommor och blad under en hylla i vår nymålade gästtoa. Det ska bli såååå fint så bara det blir klart.

Bäst sätta fart nu om nåt ska bli klart.

TJINGELING PÅ ER!KRAMEN FRÅN MIG! :-*