Hej alla!

En helg då vi tänder ett ljus för alla de som inte finns bland oss längre, men som ändå finns, fast på ett annat sätt.

För exakt 1 år sedan gick min gode vän bort i cancer.  Vi hade kännt varandra i 26 år och var nog mer lite som systrar för varandra än vänner. Men jag minns hennes glada skratt fortfarande och hennes styrka i att vara samt hennes totala tillgivenhet och lojalitet. 1 år har gått nu, och OJ så fort tiden går. Men min vän.......DU FINNS I MINA TANKAR.

Så idag har det blivet flera ljus som jag har tänt, så.....det som fanns i går kanske inte finns i morgon. Men......det är här och nu vi lever, och viktigt ÄR att leva livet fullt ut.

Fredagskvällen och helgen går i stillhetens tecken. Men dom finns de som har gått bort i våra tankar trots allt.

Det vart ett litet vemodigt inlägg idag, men livet består ju av en mix, och lite av allt möjligt. Viktigt att både skratta, gråta och att ha roligt tycker jag.

Så med det önskar jag er ALLA en fortsatt jättefin helg.

Kramen från mig! 

Önskar er alla en riktigt fin helg!

 

Kramen från mig till er alla! :-)