Nu var det några dagar sedan jag skrev i min blogg. Men vi kan väl backa till söndagsnatten. Det var ju då det var ett sånt där speciellt ögonblick med månen.  Hade kameran beredd hela natten ska ni veta, och pigg som jag är, så är det no problems att fota en måne tänkte jag. Inte vara uppe heller. Men då jag skulle fota så vart det en sån förskräcklig bild, att jag låter nog bli att sätta in den i bloggen. Min måne vart ju hur suddig som helst, och inte alls så vacker som alla månbilder jag har sett. Men jag fick se den. Den var sååååå vacker och visst var det en speciell känsla att veta att det INTE bara var jag som var uppe just denna natt. Plötsligt så hade vi alla nåt gemenskapt liksom. Den här månen.

Men nog nu om detta.  I dag så fick jag ett av mina höstryck. Brukar se likadant ut på våren hos TantGlad. Ni vet då man vill fixa till det hemma och så. Fattar ni hur jag flyger omkring här hemma då jag är i fixartagen. Min gubbe fick knappt sitta och se på sporten förrän jag fick för mig att flytta på dendär älsklingsfåtöljen han sitter i. Det är ju så bra som det är tycker han. Ok....tycker han ja. Men mina mått tänkt.....så kan det ju vara kul med lite förändringar ibland.

Har bytt gardiner i dag som är nåt jag älskar. Upp o ner ...upp o ner.....tror ben har fått sin mätta motion vid det här lagret. Här behövs ingen gympa inte. Men nog med trams nu. Nu tar jag och visar er lite bilder. Bloggar man fotar man.

Tända ljus ikväll. Lyktorna har jag köpt hos min bloggvän Bia.

Tavlorna här åxo.Sen så tackar jag dig "Staffan" min gubbes kompis för den här söta igelkotten som vi fått av han i dag. TACK Staffan.Men nu till gardinerna.Vasen och spegeln har jag köpt hos min bloggvän Bia. SMYGREKLAM ni vet ;-)Jamen visst får man passa på innan anfallet släpper. Men nu alla kära.........det finns ju lite tid kvar av kvällen innan....borsta tänder....krama kudden å allt det där.

Undra om jag ska....................


Fortsätta...............


Hej hopp.......det går bra när det går bra.


Kram nu till dig så länge!