Måste erkänna nåt. Men nu får ni inte skratta, så LOVA det är ni snäll. Har ju märkt att med åren är man inte lika vig som man var då man var yngre. Nu har jag fått det bekräftat, för då jag i dag skulle böja mig ner för att plocka upp några papper som hade seglat ner över golvet hamnade jag i en obekväm ställning. Ok...det gick rätt bra ändå en liten bit ner, men sen......

Tror skallen vart överfylld av allt blod, för plötsligt så vart jag kräftröd i ansiktet då jag skulle försöka få upp alla papper som hamnat under en bänk. Ja inte var det det lättaste att resa sig sen heller, för plötsligt så lät jag som en rostig cykel. Ni vet ju hur dom kan låta. Men hur i jisses namn kan det ha gått så här långt. Trodde ju jag var jättevig efter mina år. Men åren tar ju ut sin rätt, och fast man tror man är som tjugo är det ju inte alltid så.

Men nu har jag tränat. Övning ger färdighet sägs det ju. Så nu har TantGlad övat, övat och övat. Så nu tänkte jag ni skulle få ett bildbevis från allt övande. Skam den som ger sig. Och en TantGlad ger sig aldrig ska ni veta. Kolla bara här så vig jag blivet.


Så nu tänkte jag öva lite för nästa års let`s dance. Ni röstar väl på mig? JAG LOVAR ER att jag tänker sopa golvet av alla! Övning ger ju färdighet sägs det.

KRAM PÅ ER! För nu måste jag fortsätta att öva om jag ska ha nån chans.

Hejsvejs på er!