Halloj alla.

Ska se om jag kan snickra ihop ett litet inlägg. Ska göra ett försök , för sist då jag skrev ett inlägg här i min blogg så blev det stora bokstäver och små bokstäver lite huller om buller . Men va konstigt hörrni......dom liksom hade ett eget liv. Men men ...nåväl. Nog om detta nu  :-) .

Min överskrift då? "ingenting är sig lik? Så är det ju faktiskt för nästan alla i år. Vi kan inte fira nån jul tillsammans om vi är många, hålla avstånd osv. När i fridens namn ska det ta slut??? Så min önskeklapp i år blir.......att allt ska vara sig likt igen.

En annan grej som inte är sig lik är julen och juletider vare sig det är corona eller inte ÄR känslan man vill ha när det är jul. Dendär härliga känslan som gör att man känner att nu är det jul.

I mitt hem då jag var liten hade vi en julstjärna i plåt ocg en enda men en otroligt vacker julstake. Oj så vackert det var , och då kände man minsann att nu var det jul. Dendär juldoften som var såååå härlig. Doften av gran och pepparkakor och så lutfisken. Men såååå mycket jul man kände att det var.

Idag har jag stjärnor, julbelysningar, stakar ÖVERALLT i huset men........något fattas. Dendär speciella julkänslan. Eller så är det som så att man stannar inte upp. Kanske man ändå uppskattar små saker om man inte har ett sånt stort utbud av saker och ting. Allt blir inte bättre för att man har mycket av nåt ;-) 

Näpp. Allt har ett slut även mitt inlägg så hejsvejs så syns vi. Har även ett instagram där ni kan hitta mig på annechristine__

 

pUSS..