Hallojsan alla!

Gissa bara vilken låååååååång dag det kommer att bli för mig i dag då jag väcktes redan klockan tre av min gubbe som skrek i vänster öra: VAKNA VAKNA du måste skynda dig till jobbet älskling.

Men då vart det fart på TantGlad minsann. Plikttrogen som jag är så slängde jag på mig kläderna. Två tag med tandborsten...skrek till min gubbe att han skulle koka kaffe lite snabbt och NU! Tog på mig mina skor ( vart omaka skor) slängde på mig jackan. Nämen...nu var mobilen borta åxo! men vad f-n.....letade den runt hela huset.  Men så hittade jag den och blev överlycklig. Min lilla mobil. Men så plötsligt så skriker min gubbe igen på mig PRECIS då jag är på väg ut för att åka till jobbet ( klockan tre på natten)

-Älskling, du är ledig i dag. Jag tog fel på dag. Vi får gå och lägga oss igen.

Fattar ni :-\  Om det gick bra att somna om??? Njäää......för äre inte det ena, så är det , det andra. Jag fick besök på vårt fönsterbläck av en skata som pickade och hade sig. Vilket jävulskt oväsen en sån liten pippi kan ha. Tänkte föreviga han på bild....men se då stack han fortare än kvickt.  Så.....

Om jag somnade? NOPE!.........det blir en låååååång dag detta. Men igentligen så äre ju rätt skönt åxo med en lång dag. För min lediga helg blir ju lite längre. Så inget ont som inte har nåt gott med sig.

I kväll då blire schlager så jag får hoppas att jag håller mig vaken hela tiden. Vi får väl hålla tummarna för våran Måns. HEJA HEJA!        Pingstkram från mig till dig!