Så glad man blir då man möter glada människor. På nåt sätt, så känns det nästan som dom smittar med sina leenden, och så hoppar leendena vidare till nästa...och till nästa och nästa, för visst är det väl härligt då man smittas av detta ändå, och så mycket gladare man blir ändå. SÅ LE LE LE så får du ett leende tillbaka.

Har gjort ett litet besök i vårt shoppingcenter idag, och nåt som inte fanns för x-antal år sedan var Apotek där inne i shoppingcentret. idag vart jag tvungen IGEN att utsätta mig för Apotekets snigelfart, men.........tillslut så vart det handlat och en liten kassa fick jag med mig åxo, och expediten säger: 479 kr TACK!  Hmmmm......för medicin. Då är det nästan bättre med bolagets medicin, för då får man ju lite roligt på köpet åxo, eller hur ;-) .

Märkte något annat åxo i vårt shoppingcenter, och det var att NÄSTAN alla tittade ner i sina pekböcker " mobiler" hmmm.....gick förbi en bänk där det satt fyra ungdomar stirrande och pekande på sina mobiler. Passerade ytterligare en bänk, och där satt lite äldre människor och gjorde samma sak. Dom tittade djupt djupt in i deras mobiler och var knappt kontaktbara. Tänk om det skulle brinna då?? skulle man då tänka såhär! INTE UTAN MIN MOBIL......för jag kan inte leva utan den..hmmmm. När min gubbe och jag senare går ut till bilen, så det första JAG gör är........att ta upp min mobil! Hmmm.....har jag åxo blivet förhäxad utav detta pekande eller? Får nog gå på en aväjningskurs nu, för det känns lite som om jag är drabbad av detta. Min gubbe tycker så iallefall, och han har ju för det mesta tyvärr rätt hmmm.

Skitisamma, för nu gör jag kväll, så detså. Funderar lite om jag ska göra nån snögubbe, men......kan väl inte gå ut och göra en sån själv inte, och titta här villken otäcking jag hittade till snöfigur. Nä fyyy farao


Dom här två skriker ju på hjälp dom, så vad f-n har hänt??

Näe ni. Det här går då inte, och i morgon är ju en annan dag.  Hoppas ni får en jättefin kväll nu alla fina. En varm kram från mig nu, och ni........jag struntar i att göra någon snöfigur i snön, för tänk om dom blir levande som dessa figurer. Nä fy vale då.

Näpp tiden går, så kram nu alla från mig!     Kramen från mig!
                                                    Bilderna är hittade på nätet.