Ibland brukar jag bara lyssna med ett öra. Min gubbe brukar säga....nu har du slagit dövörat till. Jooårå....det händer det åxo som häromdagen då min gubbe pratade pratade och pratade men jag lyssnade liksom inte. Det vart ju lite tokiga svar från mig, och jag tror INTE jag svarade rätt i nåt han sa.


Men nu får jag nog skärpa till mig lite. Kom att tänka på alla människor som varken hör eller kan prata . Hur känns det för dom? Även om dom är vana vid det så är ju det ett handikapp . TÄNK så bra om vi ALLA skulle ta och lära oss teckenspråk...då skulle ALLA kunna kommunicera med varandra. Kanske nåt att införa i skolan? Inte vore väl det så dumt inte.Ska börja träna nu.  GOD MORGON...........................

Jag ska även lyssna lite bättre här hemma. Jag har ju både öron att höra med och en mun att prata med. Nåt som inte är så självklart för alla , men nåt man själv tar för givet. OJ....nu hörde jag Göran skrika på mig. Hmm....vad säger han. Har jag glömt kaffepannan på spisen eller vad är det han säger? Äh...det är nog läge att slå dövörat till tror jag.  Kan vara rätt bra ibland att göra så. Men ni.....ni skvallrar väl inte LOVA DET!

Kramkram på er !


Bilderna är lånade på nätet som okänd.