Det är fult att tjyvkika i ett nyckelhål. Ok...det vet man ju, eller....

När jag var liten så hade vi sånadär påskägg som man gömde för oss barn. Och ni kan ju bara gissa hur spännande det var att hitta igen dem. Så där stod man och tjyvtittade i nyckelhålet för att se vart de vuxna gömde dem. Ja inte vart man väl så klok av att tjyvtitta, men spännande var det, och så började jakten då på de gömda påskäggen. Vart kunde de nu vara, så man vände nog ut och in på allt möjligt, men roligt var det.

Det här med att tjyvtitta i nyckelhål är väl heller inte så smart, för då kom jag och tänka på den här historien. Så om ni orkar med min lilla påskaftonsfräckis nu, som är lite lagom fräck, så tänkte jag nu dra den för er. Hoppas ni får en fortsatt bra helg föresten.


Den lilla sonen stod länge och tittade in genom nyckelhålet till föräldrarnas sovrum. Slutligen gick han därifrån, skakade på huvudet och sa tyst till sig själv: och dom snackar om att inte jag får peta i näsan.


Så nu då jag dragit min lilla fräckis så vill jag önska er en fortsatt fin helg. Hoppas ni har några karameller kvar att suga på åxo, och så får ni påskkramen från mig.

Hejssvejs på er!