Jamän då har man firat sin födelsedag då. Tänk så mycket äldre man känner sig helt plötsligt. Men som någon sa: Det är inte rynkorna du ser, utan livet i mitt ansikte.  Så vackert och så klokt sagt.

Vaknade i morse med att det var en herrans liv ute på gräsmattan, så jag tittade ut, och vad var det jag såg? jo...en hel hög av skator som hade fått för sig att här hos mig skulle dom leta sin mat minsann. Trodde ju först att nu hade dom gaddat ihop sig med någon stor födelsedagspresent till mig, men se där hade jag fel. Där stod dom och pickade i sig allt gott dom hittade som var sånadär maskar ni vet. Tycker ju inte dom är allt för fina, så nu vart dom fågelmat. Ok.....tycker ju lite synd om dem, men i jungens lag.........

Men nu känns det som luften har gått ur mig då jag firat min stora dag. Lite skönt ändå att man har en varm och go säng att ligga i, då man tänker hur många som faktiskt inte har det.  Nåt man glömmer i sitt ego.

Människor är som viner, med åren blir de dåliga surare och de goda bättre. Hmmm......tror väl det stämmer va? för isåfall är jag ett jäkla dyrt vin ;-) . Äsch...sluttramsat nu, och föresten är jag så trött att  nu har luften gått ur. Har ätit gott, druckit gott, det vart champagne ikväll och i morgon söndag kommer släkten på middag!

Ha det gott nu alla fina, och tack för alla grattishälsningar på min dag. Både på fb och här. Kramen till er alla!

Så här blir jag som pensionär!!!!!!!


Kramen!