Jamän då så....då var det helg i gen då. Sånt jättefint väder vi har haft dessa dagar. Solen har visat sig från sin absolut bästa sida. Kan det bli så mycket bättre? Jo..det ska vara att man är frisk då. För visst är väl det något att vara tacksam mot.

Nu är det så här, att på torsdagar så brukar TantGlad inhandla lite gott till helgen. Så en sväng till matbutiken gjordes redan i går. Man vill ju ta det lugnt i dag då man kommer hem, och är litta trötter.

Vet ni?...då jag gick där inne i matbutiken för att försöka komma i håg allt jag skrivet ner på handlingslistan...som jag nu glömde, så märkte jag att nästan alla smålog och glodde på sina mobiler. Men jisses vilken utveckling det har blivet. Vi är ett folk som är världens mest uppdaterade på bloggar, twitter och facebok. Vi tittar ju på dessa mobiler när vi står i kön...när vi handlar......ja hela hela tiden känns det som.

Ja...jag är nog inte bättre själv. Men ikväll då ska jag njuta av fredagskvällen med lite vitt tänkte jag. Fredagskvällarna är bara för mysiga.

Detta vin är det som dricks. Såklart det går bra med sockerdricka åxo.


Och vet ni.....på lördag är det den internationella Downs syndrom-dagen.  Då ska vi med lite hjälp av färggranna omatchande  strumpor visa folk i världen att OLIKA är minst lika bra. Är själv uppvuxen med detta handikapp i min familj. Har åxo en arbetskamrat som är farmor till ett jättemysigt barnbarn som har detta handikapp. Ja...vi är olika, och så är det bara. En dag för dessa fina människor tycker jag är ett fint tänk. Vi alla är olika. Så i morgon blire ett par färgglada strumpor för TantGlad.


Men nu ÄR nu.....jag tänker bara njuta av denna härliga fredagskväll. Hoppas att ni alla åxo får njuta av denna kväll och helg. Så nu får ni ha det jättegott, för TantGlad ska fixa lite god middag och mysa med sitt ögongodis...sin gubbe nämligen. Vi ska vara rädd om varandra.och kom i håg....på lördag är det detta som gäller!


Kramelikramkram på er!