Hejsan alla!

Tänk så fin dag vi har haft med både sol och värme som är så sköööönt. Fick för mig att jag skulle ta en liten shoppingtur så här spontant bara idag. Det jag inte naturligtvis tänkte på var ju att det var...........löningshelg :-\  Först då man skulle försöka att få en parkering utanför vårat shoppingcenter så kom jag ju på det, för jädrans så svårt det vart att hitta någon parkering. Men tillslut så :-D  Efter det så begav jag mig in till vår fina stad för att åkso shoppa loss lite och där var det ju åkso nästan omöjligt med att hitta någon parkering. Kanske bättre att ta bussen, men då jag nu inte åkt någon buss på evigheter så vet jag ju inte hur man gjör då man åker :-\  tänk om jag gjör fel, och vad gjör jag då????. Jag kommer ihåg den gången för en massa massa år sedan när jag tog bussen och skulle kliva av på en hållplats då bussen inte stannade, utan fortsatt. Ja där satt jag och vart nervösare och nervösare då jag inte vågade skrika i bussen bland alla människor STOPP JAG SKA AV HÄR! . Tyst som en mus åkte jag till nästkommande hållplats som gjorde att jag fick gå en bra bit till dit jag skulle bara för jag inte våga skrika STOPP i bussen. Hmmmm............nu hörs man liksom överallt, och är man tyst MER än 5 minuter då tror folk jag blivet sjuk ;-) .

Härliga härliga lördagskväll och vet ni???? Jag har inte sagt nåt till min gubbe, men ikväll tänkte jag bjuda upp till dans!

ser ni villken swing min gubbe och jag har då vi tar vårt svängom! JIPPI DET ÄR JU LÖRDAG

Och eftersom det nu ÄR lördag så blir det lite gott i magen. Min mage kurrar REDAN ska ni veta då vi inte tänkte äta än på ett tag. Tänk er vad hemskt det är när magen kurrar och man befinner sig bland en massa folk. KURR...KURR..KURR. Ja då får man liksom hosta lite så det inte märks lika mycket ;-) Men då man får hosta bland en massa människor och inte får tyst på den! DÅ får man PANIK! Spesiellt så händer detta när man ska vara tyst . JA det är då väldans så märkligt detta.

Men nu skiter jag i hosta och magkurr för tänk att man uppskattar MER än ledighetshelg än 2 månaders semester, så nu tänker jag fortsätta att umgås med mitt lördagsgodis "Göran" ikväll. Och alla ni som inte har någon att umgås med mot er vilja eller om det är självvalt önskar jag åkso en fin kväll.

Skååål från mig!Skååål!

 

En varm kram från mig!

Kramen! :-D