Halloj vänner.

Har ni tänkt på hur ljust och fint det är på kvällarna nu. Jo...Det är väl klart att ni har märkt att det är så....vilken dum fråga Hörrni. En annan sak är fågelivet utanför mitt fönster. Jäkla vilket liv de förde igår morse och igår kväll. Ja.....ni läste rätt.  Nu är det inte bara på mornarna de för liv. De har börjat att festa på kvällarna åxo. För ju senare kvällen blir...ju högre kvittrar..de...."fåglarna" alltso. Dom beter sig exakt som vi människor då vi har och är på fest. Ju senare kvällen blir.....ju högre pratar man. Sen pratar man i munnen (som fåglarna kvittrar) på varandra. Alla vill ta sig ton. Till slut skriker man nästan. Men sen då man stänger av musiken så..........men faan som man skriker.

Näpp. Vet ni......är lite sur idag. Min dator vart helt svart i morse då jag skulle skriva mitt inlägg.  Ni som promenerar ska ju få en länk hos mig som utlovat. Jag håller ord. Nu blir det ett mobilt inlägg. Det betyder att det INTE "tyvärr" går att trycka på länken. Men vi får se....fixar sig min dator så .......skriver jag in länken korrekt. Ni kan åxo hitta alla som promenerar till höger här i min blogg på min blogglista

De som promenerat i veckan. Rätta mig ifall jag missat någon.

Margita http://nouw.com/sengasammelsurium/söndagspromenad

 Kicki.    Http://kicki-olsson-58.bloggo.nu

Comsi comsa  Http://egopyret.blogspot.se/

Primrose http://enrosafluga.blogspot.com

Gerd . Http://Gerd-geddfish.blogspot.com

Bosse Lidén http://bosseliden.WordPress.com

Ja det var väl allt från min mobil. Blev ju ett mobil inlägg igen. Hurra vad jag kan skriva med mobilen.


Avslutar med en glad bild


 

.Det är ju fredag och då får man väl ha "roliga timmen"?? Jag och Tilly en sommardag i sommar. Tänk så glad man kan bli av gamla bilder. 

Hmm.....hoppas min dator blir fixad då den är hos "Datadoktorn" just nu.  Håll tummarna för mig.

Men nu...Nu gör vi fredag

Hejsvejs