Söndags eftermiddag eller snarare söndagskväll är det nu då jag skriver. Beror ju lite på hur man ser det som. På sommaren då vill jag nog säga eftermiddag. Men nu då det är så mörkt och kyligt så här på vintern, så vill jag nog kalla detta ögonblick för " Söndagskväll" . Visst är det knepigt hur man kan känna då det är mörkt eller ljus. På mornarna är det ju kolsvart vid åttatiden på morgonen, och då tycker jag att det känns jättetidigt......lite som om klockan vore 5 en sommarmorgon. Hänger ni med??? Kanske jag snurrade till det lite ;-) . Jaja.....jag tror ni fattar. Men nu lämnar jag det här, för annars blir jag aldrig klar med det här inlägget.

Vet ni? Nä, det kan ni ju inte veta , men det ska jag strax berätta för er. I dag har det varit en RIKTIGT kylig dag. Tror det var värre i går, för jädrans så kallt det var!.  Men nåt som var mysigt var, när de första snöflingorna seglade ner mot marken. Titta...titta...skrek jag till min gubbe som funderade lite om jag hade fått fnatt, eller om det var det där extra glaset vin jag tog som gjorde mig sååå högljudd. Ja....man kan ju aldrig veta, men hursomhelst så blir man som ett litet barn då man ser de första snöflingorna. Man får liksom en såndär aha känsla av välbefinnande. Den bara infinns liksom. Den bara ÄR. Nu kan jag inte skryta om jättemycke snö......men några flingor fick vi. Man får vara gla över det lilla.

Men lämnar vi gårdagen. I dag har min gubbe och jag besökt en Julmarknad . Det var precis som det skulle med vädret. Kallt och jävligt. Hade dessutom ( att man aldrig lär sig) klätt på mig alldeles för lite.  Det enda som fattades var väl lite mer snö. Men som sagt......man kan ju inte få allt.

Lite bilder från dagen innan jag lämnar ifrån mig datorn.  Orkar ni hänga med?


Man lär sig aldrig att klä sig rätt.  Men spännande är det alltid att gå på Julmarknader.

Lite Julmusik var trevligt att lyssna på.
Hästarna var jättefina!
Det fanns riktigt mycket att titta på. Ser ni de fina snögubbarna som står där i mitten. Vet ni.......den ena fick följa med mig hem. Kunde bara inte motstå den. Sååå söt " gubbe" Så nu har den ett nytt hem hemma hos mig.Ser ni.......visst är han fin min snögubbe. Nu har jag två gubbar här hemma. Min gubbe, och denhär snögubben. Goa gubbar alltso ;-)

Sådär ja.........nu ska jag fortsätta lite med mitt julpyssel. Har tjystartat lite. Ni får se hur det blir om ni orkar hänga med mig i mitt nästa inlägg. Då har TantGlad advent.

Men nu måste jag lägga ifrån mig datorn. Kliva upp ur min sköna datorstol och fortsätta med middagen.


Tack o Hej från mig till nästa gång vi ses här i bloggen.


KRAMKRAM!