Nu ska jag erkänna en liten grej för er. JAG HITTAR INTE JULGRANSBELYSNINGEN , den vi brukar sätta upp i utegranen. Nu har jag en stand -in- belysning som jag inte gillar för den är färgad och jag  tycker färgade belysningar ser ut som ett tivoli. Min gubbe gillar den färgade belysningen han. Han tycker det är så fint så. Vill inte alls ta bort den från granen. Men så fort jag hittar den så....åker de färgade lamporna bort från granen.

 

Hm......undra vart lagt jag har  den. Har vänt ut och in på hela huset. Vänt ut och in på alla garderober så nu tror jag att jag har kollat Presis överallt  . Har väl inte letat med förstoringsglaset.....men jag tror det skulle behövas. Fattar inte vart jag lagt den vanliga enfärgade belysningen. Vet jag hade tappat bort belysningen ett annat år åxo , så jag vet att jag tänkte efter den  förra julen att nu lägger jag belysningen här för då vet jag vart jag har lagt belysningen nästa år. Pyttsan då........ Nu har vi kommit till nästa år , och jag Vet inte alls vart jag har lagt den. Men det är ingen idé att tänka nå mer på det inte. Får väl köpa en ny så affärsmännen överlever. Har kommit på att ju äldre jag blir, ju mindre sugen att handla blir jag. En skön känsla det där. Men nu måste jag snart jaga en ny belysning för vem vill ha som ett tivoli hemma på tomten.


 Härliga juletider.


Nä nu ska jag lägga julgransbelysningssökandet åt sidan.   Är ju kväll och jag känner mig jääääättetrött ikväll. Hmmmmm........undra vart F-n jag lagt belysningen:))? Den kan väl inte bara försvinna.....eller......kan den det?? Bara sådär av sig själv?


 Kramar på er!