Kom på att tänka på en sak, och det var när jag var liten då jag fick följa med och besöka ett par vänner som hade en lagård, men jädrans så det luktade pyton där inne tyckte jag fast jag var "är" djurvän. Dessa vänner hade barn och till dessa barn fanns det en massa kompisar, och alla var vana vid ladugårdar och en massa djur, men för mig så var jag ju liksom mer van vid andra djur, och så kom stunden då vi skulle springa in i hagen där korna fans, ock för mig DEN GÅNGEN var det första gången som jag såg ett par så stora djur på nära håll. Ni kan ju tro hur skiträdd jag vart då dom kom springande mot mig.  jag sprang och korna efter. Jag sprang som f-n mot målet, och det var in genom döra så fort som möjligt, och ni kan tro vad de andra barnen skrattade åt jäntan från stan :-D . Tyckte dom var lite taskiga mot mig, men då jag sa MU....MUUUUU Varenda gång dom öppnade käften, så vart dom tysta, för en flicka som jag kunde jag.

MUUUUUUUU....Bilden är gogglad på nätet och lånad.

 

Tycker jag har ont om tid i dag att skriva då jag funderar på att åka i väg och handla lite inför helgen som jag ALLTID gjör på torsdagar. Och ni ska bara veta villket bra träningspass det är. Hade min gubbe med mig sist, och han hängde då inte med i mitt springtempo för här ska det gå undan minnsan.

Har valt ut min julklapp åkso, och vet ni vad det är? JO......en söt liten bubbla som jag hittade på nätet, men törs jag komma med en sån önskning tro????? Men tyckte denhär bilen var skitsöt, tycker inte ni det? För det ÄR ju kul att sticka ut lite ju, och varför inte i en sån här liten söt bubbla.

Bilden är gogglad och lånad på nätet.

 

Näpp TO.....nej fasiken ju, det är ju REDAN fredag i morgon igen. Jag undrar om det är någon som drar fram tiden HELA HELA tiden, för klockan går ju bara fortare och fortare. Det är ungiofär som förr då man gick på krogen, och jäklar vad kvällen snabbade sig i väg då man ville den helst skulle stanna till, så att kvällen skulle bli lite längre, men då jädrans gick det fort minnsan. Men lite konstigt det där, för nu går ju tiden åkso fort fast man inte är på någon fest eller krog och så, men det kanske är lite så, att man har lika roligt på dagarna nu, som man hade förr under en kväll på krogen...hmmmmm...

 

Nu gör jag kväll hörrni!

 

 

Tiden går jävligt fort då man har roligt, så det enda problemet blir!!!!!!!!!........livet blir så oändligt kortare i stället ;-) .

 

 

Kramen och pussen på er! :-*